Разноразно питање

1. Ja sam čuo glasine da je oktobar 2 samo za čišćenje godine, odnosno jednog ispita koji je ostao.

2. Триша
    Ja sam čuo glasine da je oktobar 2 samo za čišćenje godine, odnosno jednog ispita koji je ostao.

И јесте. Бар на мом факсу.

3. Код мене је увек могло два. Није много, ал је боље него један :Р

4. pa kontam da se prdež najviše sastoji od metana i CO2...

5. I kod mene je moglo 2. Sad moze samo jedan, a meni fale 2 za uslov. Govna smrdljiva, sad cu da padnem godinu ako ne nadjem vezu da prijavim 2.

6. Јебач, пријави 2 на кварно х)) Ко да ће они да проверавају колико си ти пријавио испита.

7. pa prijavi ko da neko proverava koliko si prijavio...

8. Kakve su ovo bre najave za gej paradu u Kragujevcu? Evo bilo na vestima na nekom radiu, a i priča se po gradu svud, pa ja rek'o da proverim ovde, ionako sve saznam na Vukajliji lolo

9. Ne zajebavaj..?

E to će super da prođe, k'o da gledam? :-)))

10. Videce na prijavnici koliko sam prijavio. Ako Bog da da nadjem neku vezu. Kuma mi je sekretar na visokoj skoli koja je u istoj zgradi kao moj faks, mozda mi sredi nesto.

11. Ozbiljno, danas 9/10 ljudi pored kojih sam proš'o pričaju o tome, imam osećaj da će Nike šop da bude olakšan za koji par patika.

12. Gde bre u Kragujevcu...mi još ne možemo da shvatimo ni da neki ljudi ne jedu prasetinu, a kamoli ove što se krešu u dupe... :-))))))

Svejedno, baš bih voleo da vidim tako nešto, odavno nije bilo rata. :-)

13. Dželo provaljuj odmah u Zastavu i kradi puške, za municiju ću se ja pobrinuti.

14. Elek dogovoreno! Ja ću da iscimam strica da mi da ključeve od stana, živi u samom centru grada i ima terasu sa pogledom na Glavnu ulicu gde će verovatno najverovatnije prolaziti i cepaj!

15. Proći će po pešakoj zoni, sve do Krsta, garant...najbolja su vam mesta na hotelu "Kragujevac" i "Zlatnoj ruži"...mada ni iznad "Dubrovnika" nije loše, neće baš odmah provaliti odakle dolaze meci... ;-)))

16. Fala Kurde, vidi se da te UDBA dobro školovala lololo. Još ako nađem pancirno zapaljive metke, jebali su ježa.

17. Ne znam Kurde, meščini da mu samo pešačka zona dođe previše kratka za njihov ukus, ako me razumeš.
    Možda krenu od Parka, pa glavnom do Krsta i onda naprave neku fegetsku žurku u hotelu.

18. оно истина, прича се, и ја сам чуо. мада мислим да је ипак нека жешћа тролчина, но добро, видећемо. и чуо сам да је окупљање код крста, па да терају на горе. таман, онде може "спорт вижн" да се одвали, па горе нек' иду кроз лоле рибара, да се обради и "најк шоп"... мада, и оних златара има по главној доста, могли би и тамо да поведу поворку, лоололоо

19. Coa mi ćemo da rokamo pedere iz kalaša, a ti čisti radnje lololo

20. Aaaaaaaaaaa....

BANKE, DECO, BANKE SU BITNE!!!

Dokle da vas učim, ništa vi ne razmišljate, samo visite na tim internetima, školu ne učite, sportom se ne bavite, koj li vas kurac hrane, prosto mi nije jasno!
    Dokle treba da vam objašnjavamo šta je najbitnije u životu, DOKLE!?! Jeb'li vas šopovi sa patikama i krpama, kod onoliko banki pored kojih prolaze.
    Mislite malo trezveno!

;-))))))))))))))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.