Разноразно питање

1. Coa mi ćemo da rokamo pedere iz kalaša, a ti čisti radnje lololo

I pomagaćemo ti sa strane, par metaka u izlog i eto.

Kurde, banke nisu urbane lololo

2. Ahahaha Kurde meni je mama rekla da ne smem da kradem.

3. Где у Бг могу најјефтиније да купим микро СД или СД меморијске картице од 4 гига? Притом мислим на неке пристојне марке, типа Кингстон.

4. Imaš baš povoljne po nekad na Platou, kad im ostanu dve tri, daju popust od 40ak posto. Ja sam Kingston za druga od 8GB mikro sd sa 2 čitača (sd i još jednim) uzela za 2 hiljade, ili tako nešto... (it is I, banovata črča) :))

5. Realno bilo koja radnja sa elektro džidžabidžama ima memorijske kartice. To je postalo toliko normalno kao kupovina hleba u prodavnici, osim što nema baba u redu na kasi.

6. Ja sam Kingston za druga od 8GB mikro sd sa 2 čitača (sd i još jednim) uzela za 2 hiljade, ili tako nešto... (it is I, banovata črča) :))

Фала, Чрчо. Где на Платоу? У књижари? Ал' је појефтинило у пм, ја сам мислио тако до 20 евара да дам за 4 гига, а оно може и 8.

7. Pa kažem ti, tako je kad naletiš na popust. Ima za 2 da se nadje 4gb gotovo uvek tamo.
    Ne knjižara nego Plato Desk.
    Ona oprema s desne strane. Tu baš iza kase imaš na zidu vise uvek. I pitaj el ima neki na akciji i to. Ovaj što sam ja uzimala je tad bio poslednji. Uvek ostane tako neki pa smanje cenu. Bio je preko 3 hiljade, ali im se ne isplati da drže jedan ;)

8. Аха, окет. Благодарим. :)

9. Napisala sam 10 postova za redom na temi za informacije za kup i kobejnovala se.
    Mislila sam da je kaizen to popravio :)

10. Хахаха, кобејн кобјасн :)
    Видиш, ја и пријавијо али колеге неће да вирну..

11. Ne mogu moderatori da me odbanuju, mora kaizen :/

12. Не сери?! Нисам знао то, мислио сам да могу и модови..

Ко зна кад ће каизен, али, ак'оћеш могу да пробам да ти поправим све, само дај шифру за налог чрч паб... лололол
    Чекајући каизена...

13. Črčo nećeš se nabrisati postera ako budeš čekala gazdu lolo

14. Чрч, издржи, молимо се за тебе ;(
    х))))))

15. Molimo se da te nikad ne odbanuje.

16. зашто је обрисана дефка "аца илић је бркати говнар"?

17. Zna li neko kako se zove add-on za Firefox koju omogućuje da se stranice menjaju. Dakle, odem na neku stranicu, aktiviram taj add-on i mogu da se igram sa sadržajem stranice.
    Ili je u pitanju neka skripta?

18. Zove se Google Chrome.

19. Zna li neko kako se zove add-on za Firefox koju omogućuje da se stranice menjaju. Dakle, odem na neku stranicu, aktiviram taj add-on i mogu da se igram sa sadržajem stranice.
    Ili je u pitanju neka skripta?

Greasemonkey ili Firebug.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.