Jok, samo ćete vi sa čačanskih, privatnih "fakulteta" naplaćivati svoje usluge, a mi koji plaćamo svojim životom ako sjebemo tuđi ćemo da radimo za džebe, jer eto, mi smo, zaboga, lekari...
Brate, iskuliraj, imaš ti još mnogo knjiga da pročitaš i leševa da pročeprkaš pre nego što kažeš ''mi lekari''. Mnogo se lako vređaš, ne znam kako te svaki čas neko proziva troluje štagod, a ti se uvek ali UVEK isprimaš najstrašnije.
Po svemu sudeći, biće dobro da dam i jedan ispit... anatomija jebe kevu!
To je pod jedan, a pod dva je da mi ne smeta to što je meni napisao, al mi smeta ta opšte prihvaćena stereotipija da su lekari govna ako rade za pare. Izvini, a ti radiš za... ??? a da, zato što si dobročinitelj, da doprineseš svom društvu i da daš primer deci u komšiluku...
Aha, kako da ne. Drugo, mali broj ljudi zna koliko je to stresan i naporan posao, a zbog nekolicine postali su uvaženi stereotipi kako su ti ljudi govna.
Zato, ko ode kod privatnika, ili u inostranstvo pa vidi koliko te usluge ziasta koštaju te usluge, odmah ućuti...
rajdere sad kaci ovde idemo ja ti i om na buksnu neku...
Zašto svi, na početku svoje vukajlijaške karijere, obilato koriste raznorazne vrste smajlija, a čim se dokopaju malo internet slave, odmah postaju namrgođeni protivnici korišćenja istih?
Zašto svi, na početku svoje vukajlijaške karijere, obilato koriste raznorazne vrste smajlija, a čim se dokopaju malo internet slave, odmah postaju namrgođeni protivnici korišćenja istih?
UPRAVO TO sam prico pre neki dan
fejkare obicne
na pocetku obicne posterdzije,a posle nekog vremena su kao kul...
Sad uđoh u komentare jednog našeg poznatog člana, da ga ne imenujem sad. I onako bezveze bacim pogled na komentare iz dvije iljade desete. Svaki sadrži smajli i to onaj pederski :-) A danas, niđe ni jedan. Komentari mu djeluju kao da saopštava presudu masovnom ubici.
Схватио човек да може нешто да буде смешно и кад не стави смајли. Исто ко што Фендерове пошалице углавном нису духовите и поред тога што напише :)))))) Човек се понашању на интернету учи исто као што се учио и у животу. Иначе, нисам смајлимрзац, волим некад да ставим један онако френдли на крај реченице :)
хааххаахха дал је могућ он
tako je
prvo završi medicinu kao ja pa se onda kurči hehehe
boktejebo, moram se malo više kurčiti
Po svemu sudeći, biće dobro da dam i jedan ispit... anatomija jebe kevu!
To je pod jedan, a pod dva je da mi ne smeta to što je meni napisao, al mi smeta ta opšte prihvaćena stereotipija da su lekari govna ako rade za pare. Izvini, a ti radiš za... ??? a da, zato što si dobročinitelj, da doprineseš svom društvu i da daš primer deci u komšiluku...
Aha, kako da ne. Drugo, mali broj ljudi zna koliko je to stresan i naporan posao, a zbog nekolicine postali su uvaženi stereotipi kako su ti ljudi govna.
Zato, ko ode kod privatnika, ili u inostranstvo pa vidi koliko te usluge ziasta koštaju te usluge, odmah ućuti...
Ništa bez Leprija...
Makaronac pošto je bubreg na crnom tržištu tis lekar trebalo bi da znaš lolo
PVT
Ovako će neko iskoristiti informacije.
Vid stvarno poslo pvt garant vidi konkurenciju u rajderovoj kevi pa da ga ova ne zajebe i počne da prodaje jeftinije.
Ćuti, nemoj me ofirati. Ako to odlučiš što sam ti poslao, javi se u pvt, ništa ne objavljuj ovde.
Važi važi neću ništa govoriti
Čujemo se ;)
lepri zivi malo dalje lolo
al dolazi nekad ovde,tako da naravno
UPRAVO TO sam prico pre neki dan
fejkare obicne
na pocetku obicne posterdzije,a posle nekog vremena su kao kul...
Sad uđoh u komentare jednog našeg poznatog člana, da ga ne imenujem sad. I onako bezveze bacim pogled na komentare iz dvije iljade desete. Svaki sadrži smajli i to onaj pederski :-) A danas, niđe ni jedan. Komentari mu djeluju kao da saopštava presudu masovnom ubici.
Reci Pupče, što si takav?
Paaaa malo sam bolestan....
http://vukajlija.com/recnik/autori/8221/komentari?strana=633#comment_50247
Схватио човек да може нешто да буде смешно и кад не стави смајли. Исто ко што Фендерове пошалице углавном нису духовите и поред тога што напише :)))))) Човек се понашању на интернету учи исто као што се учио и у животу. Иначе, нисам смајлимрзац, волим некад да ставим један онако френдли на крај реченице :)
Ахахахах, Мешо :) Контам да свима може да се нађе тако нешто.
смајли ми је доста прихватљивији од лололо
:ДДДДДД хДДДД ЛОЛОЛОЛОЛО
Какви сте паћеници.