Ali zašto mijenjaju naviku korišćenja smajlija? To je isto kao da prekineš sa navikom brisanja dupeta toalet papirom, i počneš da ga brišeš džakom od brašna.
Ali zašto mijenjaju naviku korišćenja smajlija? To je isto kao da prekineš sa navikom brisanja dupeta toalet papirom, i počneš da ga brišeš džakom od brašna
Kad obrišeš riječ gumicom, đe ona ide?
Kako se zove onaj lik što je na profil držao sliku kako drka na Christinu?
Ali zašto mijenjaju naviku korišćenja smajlija? To je isto kao da prekineš sa navikom brisanja dupeta toalet papirom, i počneš da ga brišeš džakom od brašna.
Па можда и схватиш да је то био добронамеран савет.
bazo
ima li neko ovdje da radi neke samplove, neku electro muziku, da zna neki dobar i besplatan sampler?
Nisam baš stručnjak za ovo, ali mislim da se mogu iskopati sajtovi sa kojih možeš preuzeti tone i tone besplatnih semplova. Jes' da treba da rovariš udarnički, ali se isplati.
ajd to se i nekako da rijesit... al treba mi i neki program u kojem da samplove mogu pustat u toku svirke, kontam da sviram gitaru i da radim samplove na svirci, to je malo veci problem
Ljudi se mijenjanju. Moje prve definicije su bile plagijati.
смајли ми је доста прихватљивији од лололо
Слажем се, то тросложно је већ мало бљутаво лоло
Да... Одмори мало мозак, пријаће ти.
Kad obrišeš riječ gumicom, đe ona ide?
Kako se zove onaj lik što je na profil držao sliku kako drka na Christinu?
Evo ga, promijenio je sliku, ona prije je bila bolja.
http://vukajlija.com/recnik/autori/88163
Meni Stevo? Sti neki komičar? Mister Bin? Adam Sendler vjerovatno. De da bacim jedan osmijeh, da ne ostaneš uskraćen za fidbek.
Stevan koničar.
Стеван кочничар.
Stevan komičmar.
Stevo je samo zbunjen... On je dobar. Stevica Cvek u raljama života.
Vlade Limar hehehehe
Прочитај још једном шта си написао:
Па можда и схватиш да је то био добронамеран савет.
Стеван кокичар хјо хјо хјо
Сти неки мангуп, а? Сти неки мангуп а?
Mirko FIlipović, drago mi je. hehe
ima li neko ovdje da radi neke samplove, neku electro muziku, da zna neki dobar i besplatan sampler?
Nisam baš stručnjak za ovo, ali mislim da se mogu iskopati sajtovi sa kojih možeš preuzeti tone i tone besplatnih semplova. Jes' da treba da rovariš udarnički, ali se isplati.
ajd to se i nekako da rijesit... al treba mi i neki program u kojem da samplove mogu pustat u toku svirke, kontam da sviram gitaru i da radim samplove na svirci, to je malo veci problem
Cubase ti može vršiti posao:
http://www.steinberg.net/en/products/cubase/start.html
Isto tako i Sound Forge ili Acid Pro.
Fruityloops?