Разноразно питање

1. Je l' bilo teatralnog odlaska? Osim što je eksplodirao, he-he? Nisam u toku. Šteta, bio mi jedan od omiljenih za reakcije. Mogu da pređem na temu za jadanje :(

2. Boli te kurac što dobri odlaze, a smeta ti što su novi sranje?

3. боли ме курац за све

4. Zašto mačka kad je mrtvu baciš sa zgrade, ne pada na leđa????????

5. Stomak joj je namazan pekmezom.

6. Kad uplatiš BusPlus, jel važi mesec dana od dana uplate ili do prvog?

7. kad god uplatiš, do 1. ti važi, ista cena uvek... uplati, pa dođi na buksnu sa olomom

8. Hvala na informacimaja, Om...
    Ovaj Đilas nas baš mrzi, peder jedan!!!1

9. ко те јебе, што ниси осто у Башти да копаш конпир

10. Jebiga, mora neko da leči takve poput tebe...
    Pričaj mi o svom detinjstvu...

11. Ovaj Đilas nas baš mrzi, peder jedan!!!1

ТАКО ЈЕ ДРУЖЕ ЂИЛАС СТОКА САМО УЗИМА ПАРЕ ТАЈКУН ЛЕПО КАЖЕ ВУЧИЋ

12. недо бог да ти некога лечиш

13. недо бог да ти некога лечиш

Tražio bi mu odma sto evra treba poplaćati sva takmičenja na sajtu

14. то је такав тип доктора
    оне говнаре што ти траже двеста евра да ти спасу жену и дете

15. оне говнаре што ти траже двеста евра да ти спасу жену и дете

Jok, samo ćete vi sa čačanskih, privatnih "fakulteta" naplaćivati svoje usluge, a mi koji plaćamo svojim životom ako sjebemo tuđi ćemo da radimo za džebe, jer eto, mi smo, zaboga, lekari...

16. Brate, iskuliraj, imaš ti još mnogo knjiga da pročitaš i leševa da pročeprkaš pre nego što kažeš ''mi lekari''. Mnogo se lako vređaš, ne znam kako te svaki čas neko proziva troluje štagod, a ti se uvek ali UVEK isprimaš najstrašnije.

17. rajdere sad kaci ovde idemo ja ti i om na buksnu neku...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.