Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
u FL-u je lagano radit samplove, al ne kontam bas kako ih pustat uzivo, to mi je najveci problem,... kontam, na iPadu se to moze radit fino, al se vjerovatno debelo mora platit tako neki software
Zašto bi debelo plaćao, kada možeš krekovano da skineš sa Pajrat Beja ili nekog drugog fajl-hosting sajta?
Daj bazo nezapljuskuj se. Drugar dok se majao sa fl-om, sam program i pun rac semplova je skidao sa neta.
ma kontam ja sve to, nego,problem je radit sa samplovima u toku svirke, plus gitaru sto valja jebavat. ... nije problem napravit samplove, problem je radit s njima u toku svirke
edit: skont'o sam u FL kako bi se to lagano radit, inace radim nest malo u fl, al nikad nisam za svirke koristio
Не разумем шта ти је проблем, наснимиш то што си осмислио на цд или мп3 или тако нешто, утакнеш у миксету и пустиш на разглас, гитару у појачало и то је отприлике то...
Promijenili su komentare na Jutub, znači li da se odsad ne vide Top komentari ili su sakriveni?
Hocu da skupim stare kucne aparate na gomilu i da ih odvezu na reciklazu.
Ja naleteh samo na neku E-reciklazu,pa me interesuje znate li jos nekog koji to rade.
Dakle, bio bih zahvalan na imenima firmi koje se bave reciklazom, podrazumeva se da dolaze po moje aparate.Mogu i websajtovi, ofkors.
Postavio sam isto pitanje pre par meseci, i nisam dobio maltene nikakav odgovor. Rade mi je samo rekao da mogu da dam ciganima. Ali u mom gradu mislim da cigani nisu toliko prosveceni i da uzimaju elektronski otpad i da se posle jebavaju sa njim.
Evo ja nadjoh i ove sajtove:
http://www.zerowaste.rs/
http://www.reciklaza.rs/index.php/kontakt/11-sakupljanje/70-preuzimanje-i-otkup-elektricnog-i-elektronskog-otpada
i neki beometal
jel ljudi u crnoj gori skupljaju pahuljice?
Koje? Ja ne niti sam čuo da ih iko sakuplja. Jedan komšija mog druga iz osnovne je skupljao spermu u teglu ako ti što znači.
Gde naći tatulu?
Ollanik pita te čovek nešto.
Питање за људе који гледају/су гледали Хауса. Је л' онај професор књижевности на крају суптилно признао да је педофил? Не знам како да схватим његову последњу реченицу.
ljeb ti jebem, pa zar misliš da se sjeća neko konkretno svega?!
gleala ja, i prilično se sjećam svega, al tak detaljno...
daj epizodu
Лик умире, хаус блеји с њим и он исприча да је напустио жену и ћерку кад је мала имала 6 година, јер је шатро био с ученицом. Зове је на телефон, каже јој да је воли и онда каже Хаусу да му скрати муке повећаном дозом лекова. Хаус пусти лекове и овај изусти: "Била је најлепша шестогодишњакиња коју сам видео у животу". Не знам како се зове епизода, не могу сад да тражим, одо да гледам утакмицу. Не знам шта би могло да буде, педофил се уклапа.
Pustite Hause.
Upravo su ubili Ahmeta, Berin se ubi plačući. Došla joj ćerkica Zehra kojoj je transplatovan bubreg.
Osman se jedva izvuko iz zatvora, zaglavio mu brat tvorza da bi ga spasio.
Jadna Ajča dobila batine od sestre jer još oni svi misle da joj je Osman ubio brata, a nije. Ubio ga onaj bradonja što mu Ajčin brat ubio sina, Osmanovog najboljeg druga.
Da ja vas pitam nesto konkretno. Jel znate za one mozgalice tipa
"udje lik u kafanu, naruci casu vode, konobar mu natoci,a ovaj se okrene i ode".
I onda ti treba da postavljas pitanja da skapiras zasto.
Ima takvih fora nekoliko,a meni treba konkretno ona gde se u resnju valjda pominje da je neko ispao iz balona. Ili tako nesto, znam samo da je balon u pitanju.
Jer znate uopste o cemu pricam ili treba jos da objasnjavam?
Možda ovo pod 2.
http://vukajlija.com/forum/teme/32523-zagonetke?strana=135#post_2408727
nasao.
EDIT: nije ta pod dva,al hvala na pomoci.