Разноразно питање

1. Obrisite temu posle, samo nek mi neko kaze ime ove serije na srpskom, isla je na RTS 96 i 97

http://www.youtube.com/watch?v=fJDDsPrOblo

Puno hvala!

2. Je l ovo ona serija što je porodica propala kroz neku pukotinu na put i onda oni žive s nekim dinosaurusima?

3. da li je moguće naći neki psoter? pretraga je samo za definicije, a kako se nalaze posteri?fala unapred dobroj duši koja mi odgovori..

4. Питај овде: http://vukajlija.com/forum/teme/7496-ima-jedan-poster-ime-mu-ne-znam?strana=17

Или постави неки сличан и сачекај пет минута да те неко опсује да си плагијатор и добићеш линк до оригинала. Надам се да сам помогао.

5. Куцај на гугл ако знаш горњи текст и додаш вукајлија постер

6. e hvala na odgovorima!
    youcanthadlethetruć, ova druga ideja ti je vrhunska stvarno!:)

7. Ne...samo su dosli tipa ovi vanzemaljci...treba mi na nasem kako se zvala

8. Ako neko zna,neka mi stavi link teme o religiji,Bogu i tome.Ako uopšte ima?

9. plejstejšn 3 ili xbox?
    i zbog čega?

10. Плејстејшн кеца сам играо као клинац, а мало касније и двојку, и због тога ја бирам ПС3...
    Који цртани лик, а који филмси су вам најбољи, али свих времена?

11. ИКСБОКС.
    +Јефтиније, јефтинији ЦЕДЕЈОВИ, лакше пронаћи неке кул игре преко нет-а.
    - Кад цркне црко је, али добар док служи.

ПС3
    +Поузданији, игре онако прилично доста боље вузелно урађене
    - Што би рекли "Ко Светог Петра кајгана".

12. - Кад цркне црко је, али добар док служи.

Кад цркне поправи се опуштено лолол а конзоле произведене након 2009. ређе се кваре.

+Поузданији, игре онако прилично доста боље вузелно урађене

Нетачно. Мултиплатформске игре изгледају скоро идентично на обе конзоле, а често на Кутији остварују бољи фрејмрејт и екран се мање цепа него на Сонију.

plejstejšn 3 ili xbox?
    i zbog čega?

Узми Иксбокс, до јаја је, има бољи контролер и јаче ексклузиве, фирмвер је одавно крекован, игара има на тоне и можеш и гајби да их режеш ако ти резач подржава дуал лејер дивидијеве, а ПС3 је у принципу блу реј плејер који између осталог може да тера и игре.

13. Аминујем ово Јогуртово.
    Али ја колико сам скапирао или сам луд или ПС3 изгледа боље, мислим онако да кажем ГРАФИЧКИ.
    Иначе ти види је л ти боље давати по 30 јура за игрице или скидати са интернета па те боле курци.

14. Danke schön :)
    Xbox definitivno
    :)

15. Овако, можеш ли ти да се не одазовеш за регрутацију у војску или на те тестове?
    Ово је демократија, можеш ли да кажеш да си муслиман или тамо неки секташ и да ти вера налаже да не смеш то да радиш, или да лупиш неки алиби?

16. Murinjo ja sam cuo ako okines mali prs' na nozi ne moras dides.
    e sad, ili to ili se seli u CG, mi ne moramo u vojsku, ljubi nas majka nesposobne.....

17. Ili Ubosnu, mi ne služimo vojsku, al' zato ratujemo.

18. Нема бре више регрутације и кураца, ко није служио не мора да иде.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.