Ladno je Mitke uz trajni ban tražio da se obriše onaj transferoidni post, zajedno sa olanikovim citatom. Modovi, kako vas nije sramota tako da se dodvoravate.
ocete da vam kazem moj trip,pa vi procenite dal sam u pravu
ulica je ono sto je potrebno vukajliji
ulicarska zajebancija je najkvalitetnija
u nekim trenucima je mozda bila i previse za vukajliju,pa je rezultiralo trajnim banovima mnogim takvim glavama
a to je omogucilo nekim pastirima da pljuju po ulici i uvode svoju zajebanciju koja smrdi na budjav kajmak
i to je pruzelo sajt,zato je i manje posecen,po mom misljenju
e sad,trajnirani su vraceni i polako se vraca i dobra stara zajebancija
i mislim da je mitketa bas to zagolicalo,zato je i pobego placuci...neka,srecan put,mitke
naravno ima i kvalitetne seoske zajebancije...ne kazem da oni ne mogu biti zanimljivi
negpo ja nisam imo pojma kakav je sajt bio 2012. godine,jer ga te godine nisam ni posecivo,osim ponekog duplog koji je bio baniran u roku od odma lolo
nisam imo do nedavno pojma u kakvom je fazonu tada sajt bio...nisam znao da je isforsiran takav humor i mentalitet gazeci po svemu sto je ulicarsko i tako preuzelo dominaciju i po mom iskrenom misljenju i sjebalo sajt
nije bilo care ili jogurta da kazu ,,alo bre!,,
Što mi je zaključana tema moleban?
Ako svetosavlje smeta nekim autorima ovde nek mi to kažu u pvt, a nek se ne žale moderatorima.
Znaš ti M. da na tebe mislim
UZMITE MITKETA.. VRATITE GVOZDENA I PANIJA.. KOJI ĆE NAM KURAC MITKE.. DEČKO SE PRIMIO NA VUKU KAO DA SE ZAPOSLIO KOD PRIVATNIKA.. MRTAV OZBILJAN NON STOP.. NE TERA KOMENDIJE.. NAJODVAŽNIJI KORAK KOJI JE NAČINIO KA TOME JE SMAJLI.. NE SPEMUJE I NE TROLUJE.. KOJI ĆE NAM KURAC TAKVI.. NEĆEMO VALJDA DA SE SAJT PRETVORI U SAHRANU..
A I SAV JE NEKAKO.. TRANSFERIČAN.. KADA SAM MU ČITAO OPIS PROFILA, VIŠE PUTA SAM SI PREKRIVAO DLANOM OČI.. MSM ČUJ "DOSEGAO" TISUĆU PLUSEVA.. MON DIEU.. BLAMAGE..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://zaslike.com/files/nzralgijfry3ncp8kj3y.jpg
Svi ćemo pamtiti Mitketovo lice..
http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1316974116_VISIONAIRCOVER.jpg
U tom futurističkom pogledu maštalo se o nekoj boljoj Vukajliji..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5e/John_F._Kennedy,_White_House_photo_portrait,_looking_up.jpg
Dajte neki fin mali lagan program za pdf fajlove a da nije Acrobat Reader.
Foxit Reader, lakši od Adobe Readera, radi sve i više od njega, a (bar meni) i vizuelno lepši (možeš i skinove nameštati): http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/
Ladno je Mitke uz trajni ban tražio da se obriše onaj transferoidni post, zajedno sa olanikovim citatom. Modovi, kako vas nije sramota tako da se dodvoravate.
ocete da vam kazem moj trip,pa vi procenite dal sam u pravu
ulica je ono sto je potrebno vukajliji
ulicarska zajebancija je najkvalitetnija
u nekim trenucima je mozda bila i previse za vukajliju,pa je rezultiralo trajnim banovima mnogim takvim glavama
a to je omogucilo nekim pastirima da pljuju po ulici i uvode svoju zajebanciju koja smrdi na budjav kajmak
i to je pruzelo sajt,zato je i manje posecen,po mom misljenju
e sad,trajnirani su vraceni i polako se vraca i dobra stara zajebancija
i mislim da je mitketa bas to zagolicalo,zato je i pobego placuci...neka,srecan put,mitke
vracamo ulicu na vukajliju i to mi je drago
naravno ima i kvalitetne seoske zajebancije...ne kazem da oni ne mogu biti zanimljivi
negpo ja nisam imo pojma kakav je sajt bio 2012. godine,jer ga te godine nisam ni posecivo,osim ponekog duplog koji je bio baniran u roku od odma lolo
nisam imo do nedavno pojma u kakvom je fazonu tada sajt bio...nisam znao da je isforsiran takav humor i mentalitet gazeci po svemu sto je ulicarsko i tako preuzelo dominaciju i po mom iskrenom misljenju i sjebalo sajt
nije bilo care ili jogurta da kazu ,,alo bre!,,
ZNA SE KO JE PUCAO NA ZORANA.. JAVNA TAJNA NA SAJTU.. PUCAO JE BRUCE.. A SADA GA PONOVO UBIJA BANOVANJEM PANINARA..
Što mi je zaključana tema moleban?
Ako svetosavlje smeta nekim autorima ovde nek mi to kažu u pvt, a nek se ne žale moderatorima.
Znaš ti M. da na tebe mislim
Šta se dešavaa sa vukajlijašim?
Što se samo svadjate?
Crnogorci nisu sami krivi.
Ako se Mitke ne vrati, tražim i ja trajni
ВРАТИТЕ НАМ МИТКЕТА, ВРАТИТЕ НАМ МИТКЕТААААААААААа
UZMITE MITKETA.. VRATITE GVOZDENA I PANIJA.. KOJI ĆE NAM KURAC MITKE.. DEČKO SE PRIMIO NA VUKU KAO DA SE ZAPOSLIO KOD PRIVATNIKA.. MRTAV OZBILJAN NON STOP.. NE TERA KOMENDIJE.. NAJODVAŽNIJI KORAK KOJI JE NAČINIO KA TOME JE SMAJLI.. NE SPEMUJE I NE TROLUJE.. KOJI ĆE NAM KURAC TAKVI.. NEĆEMO VALJDA DA SE SAJT PRETVORI U SAHRANU..
A I SAV JE NEKAKO.. TRANSFERIČAN.. KADA SAM MU ČITAO OPIS PROFILA, VIŠE PUTA SAM SI PREKRIVAO DLANOM OČI.. MSM ČUJ "DOSEGAO" TISUĆU PLUSEVA.. MON DIEU.. BLAMAGE..
Ко је Митке и зашто се бановао?
evo ti ajakse javno, meni se povraća od svetosavlja.
Al bila zanimljiva tema
Duvaj ga Čoviću, jebem ti Vesnu i Filipa zajedno u dupe
Bruco zašto ste zaključali moleban?
Zakljucali ste temu o Vladi Limaru, nesoji jedni.
Da Mitke nije otjeran, ta bi tema bila živa.
Mitke je bio prostodušni živi svetac, vukajlijin Patrijarh Pavle.
Oterali smo najbolje, šta je sledeće, trajni ban Smorki?