Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
posto je mitke lik koji iroiniju kapira ko ja pravila bejzbola trazice odban kad procita ove postove,lolo
lik je pljuvao po nasem nacinu zajebancije,lik koji je operisan od svakog humora koji nije prihvatljiv crkvi
Post kojem se trojica na četu nasmeju nije zapravo toliko smešan, pa da okuražen postuješ i ovde. Meni je doduše smešno to... "vidi, nasmejali se na četu, čekaj da isto napišem i na forumu"...
Elem, nisam verovao da se na ovoj temi može spemovati dovoljno da se zasluži ban. Menjajte temu.
nije smesan,al je istinit
nije smesno ni snajperisanje ceta u cilju da bi nekog ,,spustio,,
Čet mi je uvek otvoren kada vidim da "četeri" zatrpavaju besmislenim postovima i druge segmente sajta, zabavno je gledati njihovo nastajanje. Poenta je, obustavite ovde besmislenu prepisku, možda bi stvarno neko nešto pitao na temi predviđenoj za to.
A četeti ti nisu valjali kad si tražio slike sestara jednog vukajlijaša, a?
На коју фору се миксују дувани у цигарама тако да свака пљуга има другачији окус и арому а заправо све од истог говнета?
ja ne mogu da vjerujem da se i dalje forsira podjela na četere i komentatore
de bolan ljudi to šprdnja
Ne forsira se podela, nego jednostavno postoji. Tj. "komentatore" su izmislili ljudi sa četa, jer su sami sebi počeli da liče na sektu.
Nego, Prove, pokaži mi gde sam ja slike tražio. Pre će biti da su mi nuđene.
zbog raznih govana koje trpaju tu
vision je npr sadrzan od smrvljenog lesa,istopljene plastike i grancice drveta...
ja ne mogu da verujem da je ikad i postojala ta podela
Ja nisam ničiji! Odaberite mi reakciju
Samo da kažem - 3 minute gledanja u Šokice leči i kostobolje pred promenu vremena a da neće nervozu ;-) Nije nešto u toku priče, ali nemam ništa pametnije reći lolo
Nisi mogao pametnije, takve teme leče i treba da ih je više :)
Ako me pamćenje dobro služi, Brus i Paninaro su bili nešto kao dobri? Bili pozivi kad bude u Podgorici i tako to? Možda Brus troluje?
Због чега се нижим организмима попут црногораца допушта оволико слободе на сајту?
Nizi oblik hehehe
paramecijumi iz cg lolo
Probaj i pdf xchange viewer pa vidi šta ti više odgovara
Ај неко отвори тему о протекцији неких аутора од стране модова, не могу с телефона да куцам.