Разноразно питање

1. pa nema sprint kapetane obivjusli haha...zato i pitam

2. Count Zero

A je li bila procedura za normalnu instalaciju? Ovako ćeš ga ukloniti i osloboditi prostor, ali će ostati čepari po registryju, pa onda šortkatovi i čuda. Nije strašno, ali jes malo neuredno.

- Pokreni ponovo instalaciju, moguće da installer nudi i uninstall opciju
    - Probaj nešto ovako: http://support.microsoft.com/Mats/Program_Install_and_Uninstall/
    Ima i drugih, čini mi se da TuneUp Utilities ima ovaj alat, ali se baš ne isplati instalirati ga samo za to

Тек сад видим ово. Па мислим да јесте нормална инсталација, јебем ли га, нисам сигуран шта би то тачно требало да значи. Ма најбитније ми је да сам ослободио простор, пречицу са десктопа сам обрисао, а ти чепари немам појма шта су. Не видим их, не праве штету, значи да ми не сметају. Али хвала.

3. Je l' radi vama pretraga za definicije ne ona po početnom slovu, nego u vrhu strane desno, ili se samo meni nešto razjebe?

4. Je l' radi vama pretraga za definicije ne ona po početnom slovu, nego u vrhu strane desno, ili se samo meni nešto razjebe?

Ne znam. Stvarno ne znam a muka me da probam da ti pravo rečem.
    Ne ljutiš se?

5. Gde si pazle, oličenju humora i skromnosti, vukajlija je bila prazna bez tebe i tvojh tema nemoj da zabušavaš više :(

6. Nešto se razjebalo, izlečiće se s vremenom...

7. Ima li ko da tumači snove? Sanjao sam da vozim pijanog Željka Obradovića u Zastavi 128. On se kao uroljao, i da mu ne bi uzeli vozačku kao ja da ga vozim. A baš se bijaše nagrdio, babo mu zabio, još sam pod utiskom.
    Ne lažem, majke mi.

8. Њему кад нису одузели дозволу кад је згазио човека, неће ни ако надува који промил више. Требо си да га оставиш, ко га јебе.

9. I ja bih to volela da znam, sanjala sam da je predsednika ostavila Dragica i da je zbog toga hteo da izvrši samoubistvo, ko zna šta san znači, možda su važni državni interesi u pitanju.

10. Što je najjače, mislim da je to bila njegova sto dvaes osmica.

11. Gde si pazle, oličenju humora i skromnosti, vukajlija je bila prazna bez tebe i tvojh tema nemoj da zabušavaš više :(

NEĆU BRATE I NEĆU TI ZABUŠAVATI VIŠE HEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEH JESTE ČULI KAKO JOJ REKOH POSA' HEHHEEH

Anti-mod protekšn: MISLIJO SAM NA RUPE U IZOLACIJI NA FARMI TAMO AKO ODE :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12. de si,pazle,majstore

13. Eo ole maćori, došao malo jednom u mjesec dana. Šta ima miliiiiiii?

PS: Zna li neko đe je Vejv? Ne viđeh ga niđe na forumu ovih dana, je l' se to smirila situacija ili šta?

14. Jesi li doša da spemuješ ili...?

15. Šta je uradio čovek, mrzi me da guglam. http://www.mozzartsport.com/vesti/nastavlja-se-progon-troickog-itf-trazio-da-se-srbin-stavi-na-poternicu-kao-kriminalac/65273 Je l on onaj što nije htio da ide na antidoping kontrolu pa su ga suspendovali a pola godine?

16. Da. Bio bolestan, tj. nije se osećao dobro, pa nije hteo da daje krv jer može da se odrazi na rezultate, doktor mu rekao da može sutradan da preda, no trt...

17. ma seru i troicki i ITF

18. Kakav je ovo bag sa vremenom? Ja mijenjao ne mijenjao vrijeme, vazda stoji "prije 6 minuta".

19. Sto mi se ovo desava?

EDIT: Resio. Neki Add-on jeo govna. Moja mladja sestra krka Mozillu raznim govnima, temama, add-onovima, tulbarovima i slicnim sranjima pa ja sve to moram da cistim posle.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.