U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
jeste vlatko kućo jedna zaboravljena epoha
jbg, prođe svemu vreme...
obavezno. ali za ove koji su se već izjasnili da se uvede mogućnost izmjene.
I da ne moš da brišeš i mijenjaš postove po forumu, nego da samo da moš da im dodaš još teksta, nikako da mijenjaš napisani. A moderatori bi to naravno mogli.
e,taj deo ti je dobar.dodje neki pusikaric ,pa obrise post jer mu se ne svidja dalji tok polemike.slina!
http://vukajlija.com/recnik/autori/224715
GLADNA SAM MOLIM TE POMOZI MI
DOK IH VI HRANITE VIRTUELNIM MAFINIMA MI IH HRANIMO REALNIM ČELICNIM MAFINIMA I GOVNIMA
u velikom sam govnu i jedva čekam da dođem u beograd i da slušam milana stankovića...znala sam da si mu pipnula kurac
Dante ZIVOT DA STANE NE SME. moramo da istetetoviramo na sise 'energia' ++++++
NEKO Mi JE UVRACHAO INTERNET. ne mogu da odgledam klipove. ni da ucim. sutra ce kisa. pijemo kod mene na hodniku pa idemo da igramo uz shipku +IMABOGA+
kolko je tuzna ova skarlet johanson jebote. SVI SMO MI POMALO ZAKOPANA KUCKA DANTE slusam muziku za debile i mnogo sam gladna i nesrecna
cimerka slusa orijentalnu muziku. jebote ovo je kao turska litugrija i ja nemam burek. molim te cuvaj snage za sutra uvece+
moram sad da ucim zaduzhbine nemanjica ++++++++ nabavila sam bugarski turbo folk
VRISKALA KAO DA JE U GRAD DOSHAO +CHOLA+
Чији је то дупли?
ovo mi je jedan od boljih.
Ko je tebe odbanovao?
Aukurac...
posto su marsovske kurve?
Zašto muške košulje imaju dugmiće na desnoj, a ženske na levoj strani?
Зато што су жене комуњаре усране
То сам негде скоро читао, Нато. Не могу се сетим сад.
jebac, gde se namesta brzo trcanje na k14? nema ga nigde u podesavanjima
Pezose daj torent za k14
Da muškarci ne moraju menjati položaj prstiju kad skidaju ženi košulju. Grudnjak je dovoljna misterija, ne treba nam još komplikacija...
Kuku levacima :)
Natnat
http://www.kosulje.rs/kopcanje-muskih-i-zenskih-kosulja-zasto-je-kopcanje-na-suprotnim-stranama/
rekoh ja...
Bruce je bio blizu :)
eno ti riho
Брате, имаш у контролама спринт.