ja spev'o sam stih.
Јел има неко каквих искустава са Орион телекомом да подели, тачније са њиховим припејд интернет пакетом?
http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet/internet_za_poneti/internet_za_poneti_prepaid.510.html
kako da u CV-u navedem kao radno iskustvo da sam delio flajere, naveo sam školu stranih jezika za koju sam to radio, pa da ne pomisle da sam radio zaista tamo
Реци да си се бавио маркетингом.
ili napiši da si se bavio ispitivanjem tržišta.
то то
distributer marketinškog materijala
ahahhaahahahahhaahaahahahhaahahahahahah vrh hvala za ideju
jebeš mi sve ako to i ne stavim
па фала богу да ћеш ставит ниси ништа слагао
Jebi ti njih samo. Stavi to. Ionako pola ljudi ima neka izmišljena zanimanja. Tipa ministar bez portfelja. Koji kurac...
terenski zastupnik škole stranih jezika
Mlađi ekonomsko-propagandni referent
Уопште, због тих сивија нам и пропада земља и влада незапосленост.
profesionalni dodavač propagandne hartije
dodavač operater
јуниор екзекјутив офисер на пословима маркетинга у компанији Школа страних језика
čif egzekjutiv za uličnu distribuciju reklamno-ekonomsko-promidžbeno-propagandnog materijala
advanced hand-to-hand marketing strategy executive assistant
posrednik pri ponudi i zaključivanju poslova između kompanije ponuđača i krajnjih korisnika...
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
ja spev'o sam stih.
Јел има неко каквих искустава са Орион телекомом да подели, тачније са њиховим припејд интернет пакетом?
http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet/internet_za_poneti/internet_za_poneti_prepaid.510.html
kako da u CV-u navedem kao radno iskustvo da sam delio flajere, naveo sam školu stranih jezika za koju sam to radio, pa da ne pomisle da sam radio zaista tamo
Реци да си се бавио маркетингом.
ili napiši da si se bavio ispitivanjem tržišta.
то то
distributer marketinškog materijala
ahahhaahahahahhaahaahahahhaahahahahahah vrh
hvala za ideju
jebeš mi sve ako to i ne stavim
па фала богу да ћеш ставит
ниси ништа слагао
Jebi ti njih samo. Stavi to. Ionako pola ljudi ima neka izmišljena zanimanja. Tipa ministar bez portfelja. Koji kurac...
terenski zastupnik škole stranih jezika
Mlađi ekonomsko-propagandni referent
Уопште, због тих сивија нам и пропада земља и влада незапосленост.
profesionalni dodavač propagandne hartije
dodavač operater
јуниор екзекјутив офисер на пословима маркетинга у компанији Школа страних језика
čif egzekjutiv za uličnu distribuciju reklamno-ekonomsko-promidžbeno-propagandnog materijala
advanced hand-to-hand marketing strategy executive assistant
posrednik pri ponudi i zaključivanju poslova između kompanije ponuđača i krajnjih korisnika...