Разноразно питање

1. нисам мислио на маторе ружне женетине које се ложе на ћелаве гастарбајтере него на млађе типа ти пре 20 година и мала видра данас

едит шалим се :))
    хвала на предлогу

питање за даме и педере
    који мушки парфем да купим за Нову годину да ме спопадају жене и љубе у врат да морам да се браним песницама колико их је

мирисна група нека буде дрвени или дрвени зачински мада не мора дрвени зачински
    у горњој или средњој ноти нека буде црвена поморанџа или нешто слично
    базна нота може дрво, бела кожа, бадем, бибер, чемпрес, агар, кедар, мошус, смоква, кашмир или сличне педерскотопџијске ноте

само да не буде киселкаст, слаткаст, превише продоран, летњи, весео, фурунџијски

едит
    пезосе пробаћу овај пино силвестре

едит натнат свиђа ми се што има бибер и дрвене ноте, мошус и кашмир

тако нешто, и као оне милион и монсињор живeнши само не толико комерцијално, релативни уникат са тим базним нотама

мислио сам више на неки

2. Jebač je matora ružna ženetina ili ja?

3. ajaks je dzentelman, tako da sigurno nije rekao ovo vama Natnat nego jebacu ocigledno

4. Ја сам само ружан од наведеног.

5. Још једном хвала, неупоредиво је укусније.

6. Kakva je rakija "Žuta osa"?

7. solidna, šljiva iz bureta, precenjena

8. Dal se Vucic ozenio, ali za prave, sada, u poslednjih mesec dana?

9. ja pročitao da jeste, nemam pojma da li je istina

10. Неки што су били на свадби кажу да јесте.

11. Kakva je rakija "Žuta osa"?

najbolja koju sam ikad pio

12. najbolja koju sam ikad pio

Nisi probao moju

13. Zašto ljudi slikaju hranu koju jedu i stavljaju slike(u nekim slučajevima i photoshop radi) na socijalne mreže?

14. јер изгледа дивно.

15. а и укусно је јако

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.