Разноразно питање

1. Kurac, onda nije ni Saša Popović pa njegova žena.
    Dal si realan, što koj kurac zamišlja tako teške likove.

2. Синоћ сам сањао да сам на неком хепенингу, пун курац тих народних певача и Шабан пева Два галеба бела и отима му микрофон Саша Поповић и покида како је отпевао, одједном сам изгубио потребу да му откинем главу.

3. I đe ti je tu raznorazno pitanje?

4. Па помено Бохор мироточиви горе Салета јбг.

5. Hoću da pošaljem drugu 2 knjige post expressom. Kako ide procedura, pakuju li oni, ja im odnesem podatke na papiru, platim i to je to?

6. Nemoj post ekspresom, skupo je. Najbolje ti je da posaljes kao preporucenu tiskovinu. Ako su bas vazne mozes da doplatis jos 20 dinara da ima elektronsko pracenje al u sustini nema potrebe. A za dve knjige je preporucena tiskovina 64 dinara a post ekspres sigurno oko 150 dinara. A tiskovina se pakuje tako da se vidi da je knjiga u pitanju. Kucaj na gugl tiskovina i videces. A tiskovina mozes sam da pakujes ili u posti da ti pakuju al i to se placa tridesetak dinara. A nije komplikovano spakovati.
    http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp

7. ako ces post ekspresom, odneses u postu, neupakovano, da se vidi sta je, tu salterica izmeri tezinu toga sto saljes i na osnovu toga ide cena...mozes da biras dal da ti platis troskove, ili onaj ko prima paket, u svakom slucaju bude oko 150 din.

onda ti ona trazi ime prezime kome saljes, adresu i njegov br telefona da mogu da ga nazovu kad budu bili u njegovom gradu da mu predaju paket....sve to traje od 24 do 48h

8. треба ми неки програм техничког писма или фонт за ворд. не могу да се смарам да цртам.
    ел има тако нешто?

9. Hvala obojici na pomoći.

10. Tada smo još uvek poštovali Keltov predlog o toleranciji na vređanje. Dobili smo proliv, nema više.

11. a kako je sve ovo postalo zamorno, slabo se pise, slabo komentarise, slabo ocenjuje
    slabo se ZEZA, samo neka vredjanja i prepucavanja sa duplih i Xduplih, i sve tako nesto u krug.
    bas bezveze.
    nadam se da ce da se promeni, ako - ne, pa bilo je zanimljivo dok je trajalo.

12. I ja se nadam. Postalo je mučno, a što se moderatora tiče, stoji da smo prvi krivi što smo dopustili.

13. Агилни оћеш ли предложити вајнсе кајзену?

14. Kolko sam ja skonto vines su nešto kao gifovi sa zvukom, kratki filmići?

15. To je to. I vrlo su popularni. A vecina ih je i smesna. Traju 4-5 sekundi.

16. Na onaj vines sa konjem sam oplakao :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.