Разноразно питање

1. Pokloni joj cajnu kobasicu.

2. Kako se zove ono bijelo posuto kokosom, ka Ferereo Roche?

3. Jeste, Rafaelo kuglice. To nikad ne bih kupio đevojci, iz prostog razloga što ne bih mogao da se iskontrolišem da ih ne progunem.

4. Jedino čokoladno što ne volim to je onaj After Eight, ko da jedem jelkicu za kola.

5. Nisam probao, a izbjegavam slatko, nemam mjeru, ua zadnnje vrijeme od slatkog samo med jedem.

6. Jedino čokoladno što ne volim to je onaj After Eight, ko da jedem jelkicu za kola.

+1
    Čak sam napisao i defku posvećenu toj grozoti, no, nažalost, biće da smo mi, čoko-mentolomrsci, u manjini :D

7. Tš, nemam je - uglavnom obrišem iz fajla one koje budu obrisane ovde. Ma nije ništa specijalno, svakako nije vredno tumaranja po groblju u ovo doba :D

8. Dobra je :)
    Što si bris'o?

9. Koji ste nekromanseri, ja nisam dvaput za ove 3 godine staža išao na groblje.

10. Pa ono - slabo prošla, shvatio sam na kraju da je taj hejt izolovana pojava.
    Skoro svi koje znam vole te mentol-čokolade. Brrrr

11. 2:2 ti bila. Kakav hejt? Što si razmažen?

12. Jeba me đavo da se nepitan mešam u razgovor.

Koji ste nekromanseri, ja nisam dvaput za ove 3 godine staža išao na groblje.

Ni ja. :(

13. Znate l' vi kako u okolini Kaknja zovu daždevnjake?

14. jela bih i konjsku lešinu, da je posuta šećerom, koliko volim slatko
    ali ketoza.....

15. Ja mislim da sami dodju.

16. kako da napišem Z sa onom crticom preko? ili ako imate neki teskt da prekopiram sebi.

17. Imaš ga u fontu Pristina.

18. Ł
    Цртица је ту, замисли да је z.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.