Разноразно питање

1. Pitam se zašto su najagresivniji, najbučniji a istovremeno i najmanje inteligentni članovi Vukajlije mladi pripadnici navijačkih skupina, kad je opštepoznato da je u stvarnom svetu situacija dijametralno suprotna?
    EDIT Nekolicina izuzetaka ne može da me natera da prestanem sa postavljanjem ovog pitanja sebi...

2. Idi brate svadjaj se sa granjankom.

3. Kako misliš, idi. Ja ovde stojim brate, ako Granjka ima neki problem brate, nek dođe brate pa da rešimo to brate.

4. Može neko da nađe spot onih Roma brejkdensera kako igraju, oni u trenerke, od teksta sam zapamtio samo "O jea". Pjesma je miks narodne i densa.

5. Ko peva neku onako stariju pesmu, mislim da je engleska iz osamdesetih, nešto kao: I got machine gun... and I got this passion... i refren: All shut up (teachers and preachers, all shut up)... Tako nešto...

6. Valdemar

Pitam se zašto su najagresivniji, najbučniji a istovremeno i najmanje inteligentni članovi Vukajlije mladi pripadnici navijačkih skupina, kad je opštepoznato da je u stvarnom svetu situacija dijametralno suprotna?

Ubo si u centar. Al sta vredi kad mladi pripadnici naijackih skupina ne shvataju sta hoces da kazes.

7. Može neko da nađe spot onih Roma brejkdensera kako igraju, oni u trenerke, od teksta sam zapamtio samo "O jea". Pjesma je miks narodne i densa

jedino mi ovo pada na pamet
    http://youtu.be/8pgrPwssg5o

zi maroni zi maroni

8. To je to, zahvaljujem, ako ikad promijenim pol imaš pušenje od mene.

9. Meśa
    To je to, zahvaljujem, ako ikad promijenim pol imaš pušenje od mene.

Ako cemo realno, promena pola te ne sprecava da ga nagradis. :D

10. Valdemar
    Pitam se zašto su najagresivniji, najbučniji a istovremeno i najmanje inteligentni članovi Vukajlije mladi pripadnici navijačkih skupina, kad je opštepoznato da je u stvarnom svetu situacija dijametralno suprotna?

http://i.imgur.com/e0oRmSw.png

11. Je l' hoćeš reći da su svi ovi autori glupi?

12. Ne, druga poenta je u pitanju. :)

13. Je l' hoćeš reći da su svi ovi autori glupi?

Verovatno nije hteo to da kaže, ali ipak bilo je trenutaka kada su se ovde uz ovakve teme mogle naći i teme o srednjovekovnom ikonopisanju ili arhitekturi devetnaestog veka, nekakvoj pravnoj tematici ili astrofizici, ovoj ili onoj ne-folk muzici, a sada su izgleda ta vremena prošla, sport i zabava dominiraju. Novi ljudi, novi sadržaji. Tako ti je to.

14. nekad je sve bilo bolje sad vise nista nije kao pre sve je gore

http://prntscr.com/2l3f2j

15. Jel bih ste kupili nekad devojci bon bon njeru nekad, i pod kojim uslovima?

16. ahahaha

PRIJE SI SMIJO IZIĆ U PARK DA LEGNEŠ NA KLUPU I SPAVAŠ, A NE KO SAD - ČIM UĐEŠ U PARK UBODE TE DIJETE NARKOMAN SIDOM I METALIKE TI POJEDU BUBREGE!
    I NIKO NIJE ZAKLJUČAVO VRATA I SVI FARMERKE IZ TRSTA NOSILI!

17. Verovatno nije hteo to da kaže, ali ipak bilo je trenutaka kada su se ovde uz ovakve teme mogle naći i teme o srednjovekovnom ikonopisanju ili arhitekturi devetnaestog veka, nekakvoj pravnoj tematici ili astrofizici, ovoj ili onoj ne-folk muzici, a sada su izgleda ta vremena prošla, sport i zabava dominiraju. Novi ljudi, novi sadržaji. Tako ti je to.

Uh, dobro, malo je falilo da zovem rasnog, da objasni Meši neke stvari.
    Jebeš ga, kaizen otišao u komercijalu, što je dovelo do napuštanja sajta većine autora koji su imali šta reći na te teme. A i većina se smorila.

18. Đevojke vole slatko, a ne moraš baš bombonjeru, dovoljno je recimo malo pakovanje Kinder čokoladicica ili čajni keks, zavisi šta voli. Ne sad da je nonstop kljukaš čkoladama ali s vremena na vrijeme.

19. Samo čokolada je slatkiš, sve ostalo je džem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.