Разноразно питање

1. aj nek mi neko brzo pošalje sliku, msm da je radjard pravio, onaj crnac kao meme fazon i piše "pričaj mi o svom detinjstvu"

2. Što bi ovim momcima te ih banovaše, što banovaše ove momke?

3. Kapiram da ih loži Kelt sa 180 dana bana, sutra će to da smanji na fazon 3 lolo

4. a sta su spemovali? one navijacke teme ili sta?

5. otiso sajt u kurac, a neki se ponasaju kao onaj orkestar na Titaniku, ima da rade svoj poso do kraja pa kud puklo da puklo.

6. Da li možda zna neko neki sajt, odakle možeš da posmatraš tako neke najlepše lokacije raznih velikih gradova, šta se dešava, bila sam pročitala na ispovestima da neki lik tako posmatra Ajfelov toranj i svašta, ali sam zaboravila kako se zvaše.

Ne znam da l' sad zvučah kao ovi ispod.
    http://musicians4freedom.com/wp-content/uploads/2011/12/the-lone-gunmen_480x360.jpg

7. guglaj
    live web cam world wide
    ili nesto slicno
    ima takvih sajtova koliko oces

8. sad prosao jedan doubledeker na trafalgar skveru

9. E, Konzervo, stvarno ima, earthTV nađoh... Saću da vidim šta sve ima.

10. ima, ako te zanima neki konkretni grad, obicno mozes sa tih sajtova da odes na neki lokalni sajt, pa tamo onda ima milion i jedna kamera iz tog grada.

11. ima, ako te zanima neki konkretni grad, obicno mozes sa tih sajtova da odes na neki lokalni sajt, pa tamo onda ima milion i jedna kamera iz tog grada.

Sad kao ukucah za London, ali koju god kliknem blokirana trenutno, ili sitno, možda naiđem na neku da valja. :)

Mesjo, hvala, ovo super izgleda, sad listam.

12. Definicija ima više znakova interpunkcije nego slova. celt je zaslužio više...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.