Slaba vajda od vas.
Iskreno, nadam se da će se Valdemar ili Brus oglasiti povodom mog pitanja do večeras. Oni su mi još jedina nada...
U svakom slučaju, javljam sutra šta sam uradio...
Sutra izlazim na ispit kod žene za koju kažu da pati od nejebice i da za dobru ocenu moram da flertujem, ali suptilno... Any advice?
Hah, eh da je tako meni.. Ja flertujem nesvesno sa svakom :$
Skoro sam nastavnici engleskog rekao da sam umalo zakasnio na čas pa sam uzeo taksi da bih stigao samo na njen čas.. A u stvari me boli kurac za engleski
EDIT: žena me izljubila tri puta, rekla da sam zlatno dete i da ću da imam 5 na kraju.
Ništa Rajderu, ako je trese ta nejebica kao inflacila Zimbabve dovoljno ti je da se uvučeš u neke uske farke i bodi majcu. Na svakih desetak minuta se proteži, rasteži i ovo što piše u dragom nam kuriru. To su radile glave na prijemnom za dif, isto neka starija likuša pati od nejebice pa su tako bolje prolazili, tj sa više poena.
Smorka,
http://btlondon2012.co.uk/pano.html
fenomenalna panorama
Sutra izlazim na ispit kod žene za koju kažu da pati od nejebice i da za dobru ocenu moram da flertujem, ali suptilno... Any advice?
tetka, dodji da te karam!
Zavisi da li ideš na dobru ocenu ili ne.
Suptilno, Kelte, suptilno...
Na najbolju, Ironični...
kupi joj slatke kokice.
Nat, nemoj mi reći da bi se ti prodala za slatke kokice?!
Pritom, više nas studenata dolazi u tom terminu...
Pravi se da imaš puškice i kad te ona pita šta radiš ti joj kažeš da pokušavaš da zakopčaš šlic !Jel dovoljno suptilno
Da, ali one čokoladne. One s karamelom su mnogo lepljive.
Slaba vajda od vas.
Iskreno, nadam se da će se Valdemar ili Brus oglasiti povodom mog pitanja do večeras. Oni su mi još jedina nada...
U svakom slučaju, javljam sutra šta sam uradio...
Kaži joj da ti keva ne da... razumeće te i pomoći.
Eo možeš i ovo duradiš!
http://www.kurir-info.rs/oci-u-oci-s-velikim-muskarci-zure-u-dekolte-a-zene-gledaju-u-clanak-1184097
Hah, eh da je tako meni.. Ja flertujem nesvesno sa svakom :$
Skoro sam nastavnici engleskog rekao da sam umalo zakasnio na čas pa sam uzeo taksi da bih stigao samo na njen čas.. A u stvari me boli kurac za engleski
EDIT: žena me izljubila tri puta, rekla da sam zlatno dete i da ću da imam 5 na kraju.
Ništa Rajderu, ako je trese ta nejebica kao inflacila Zimbabve dovoljno ti je da se uvučeš u neke uske farke i bodi majcu. Na svakih desetak minuta se proteži, rasteži i ovo što piše u dragom nam kuriru. To su radile glave na prijemnom za dif, isto neka starija likuša pati od nejebice pa su tako bolje prolazili, tj sa više poena.
Koji je najbolji fotosop onlajn?
Реци јој да је у потпуности разумијеш, вјероватно нећеш ни слагати...
Tepaj joj, znaš ono...
Pa kako devojke dobijaju dobru ocenu kod nje? Ili i one frertuju...
Što da ne, možda je žena širokih vidika.