Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne bi me čudilo. :D
To već ne znam. Samo znam da je momcima koji se utegnu mnogo lakše da izvuku visok broj bodova na tom plesu koji drži.
I dalje se čeka Vladelimar ili Brus...
Moraš da pričaš, pa kad je pogledaš u oči, neka izgleda kao da ti je glas malo zadrhtao, promenio modulaciju, postao malo viši, i kao da si malu knedlu progutao. Onda skloniš pogled. Kada skloniš pogled, pričaj normalno i sabrano, onda je opet pogledaj i pravi se da si se na trenutak izgubio, kao da ti je neka iznenadna misao presekla tok izlaganja. Ako možeš, pravi pauze u toku kojih nećeš disati, tako da ćeš pričajući izgledati pomalo zadihan, a još ako se zarumeniš, tim bolje. Bacaj kobajagi krišom vrlo kratke poglede na njenu kosu i uopšte delove tela koje možeš da vidiš. I znaš onaj pogled kad gledaš ženu u oči, ali mozgom u stvari gledaš u dekolte, to jest mozak ti percipira taj dekolte u krajičku vidnog polja bolje nego oči koje direktno gledaš? Moraš je i tako gledati u oči, kombinovano sa onim ostalim tehnikama. Napravi namerno neki lapsus sa poluseksualnom konotacijom, pa se onda kao zbuni, do tada ćeš verovatno početi da se crveniš i sam od sebe. Kao priprema, lezi večeras, zabavljaj se sam sa sobom, zamišljajući najperverznije situacije u koje bi mogao po zakonima fizike da dospeš sa njom. Ali, i pored svega ovoga, najbolje bi bilo ili da dobro znaš gradivo, ili da se stvarno zaljubiš u nju.
EDIT Sad, zavisi od nje, ako je otresita a pali se na stidljive, uspeće ti to, a ako je neka "navalite omladino", možda će takvo ponašanje ipak izazvati kod nje emocije, ne seksualne nego sentimentalne, tipa "awwww, mitza, pa on se zaljubiška u mene". I možda dobiješ još nešto osim ocene. Ali, sve to bi bila manipulacija? Možda nije baš pošteno da sve to radiš? Razmisli.
Ja sam vrlo uspesno flertovao sa nastavnicom hemije, ali to njoj nije smetalo da mi rokne keca. (a posteno knjigu nisam ni otvarao).
Moje odgovaranje elementa hroma bi islo ovako:
Hrom je hemijski element, oznaka Cr, atomski broj pojmanemam, i tu neko mudasarma.
STO JE BITAN?
Za legiranje celika, i mozes da hromiras predmete metodom galvanizacije (ovo drugo nudim da objasnim detaljno).
KRAJ
Pre i posle toga hihihi, hahaha, cincili mincili, al kec mi ne gine.
Гледај је у пичку.
Шта је теби уствари циљ Рајдеру? Јеси сигуран да желиш да је напалиш?
Рајдеру, докле ћеш да смараш са тим факсом. Сваки јебени пост ти је о факсу, аукурац.
Пошто је кило конпира?
Слабије да ћеш са 300 динџи да се набереш кромпира.
Ако имаш ДИС негде близу..онда купи 3 кила оних њихових ДОБРО виршли...има да светиш у мраку ал ћеш бити сит.
Не могу да једем то смеће. Пошто је кило конпира?
http://www.kvantas.rs/ponuda/povrce/krompir/3689-prodajemo-veu-koliinu-krompira
Дабогда се кућом огријо.
Кад Рајдер примени Валдемаров рецепт
http://ghumor.com/wp-content/uploads/2014/01/amt2cvc.gif
Мајо, волим те ♥
Iz kog filma je ovaj gif?
хахахаха ко је дописао ово јебаћу га уста
Оће ми ико рећи пошто је кило конпира?
VAldemare, ako smem da primetim, sa tim savetima i iskustvom, ti bi bio savršena Dizni princeza, ili princeza uopšte, samo ti još fali ljubimac životinja. :3
Oko 30 dinara.
50 kod mene