Danas sam te spominjao u prodavnici, jedna žena pričala kako su joj klinci lepo vaspitani, a druga kako je sestrina ćerka uhvatila za sise i pitala odakle joj pa joj ova rekla da je kupila kod Kineza i pitala je hoće li i ona da joj tetka kupi sise kod Kineza. Iz nekog razloga me to kombinovano asociralo da ispričam kako sam tebe upoznao...
Pa jer nijesi amoninms kajteze. Samo mi amonimusi možemo da otvorimo te linkove.
U mojoj školi u VIII-5 ima jedan lik koji je amonimus on mi je dao šifru da ulazim na for-chan, najngag, deepweb i te munje. Mogu da te nađem preko ip adrese.
Mesjo sisice, naću te preko IP adrese
Ја нисам могао да отворим Мешин линк, антивирус ми није дао.
da li te antivirus sprečava da jedeš Zlatiborac proizvode?
rajder hrani svoju mamu viršlom.
http://i.imgur.com/ww43d.gif
Nema boljeg trojkaša od Ivana Paunića
Meśo, prvom prilikom kad dođeš u Beograd od mene ćeš da popiješ pajser za ovo.
I to pajśer
Zašto čekati? Palimo službeni kombi i idemo sa ekipom po njega :)
Pseto je nanjusio neke batine ovde.
De su oni sa teme "nozevi" da se opremimo kako valja?
Danas sam te spominjao u prodavnici, jedna žena pričala kako su joj klinci lepo vaspitani, a druga kako je sestrina ćerka uhvatila za sise i pitala odakle joj pa joj ova rekla da je kupila kod Kineza i pitala je hoće li i ona da joj tetka kupi sise kod Kineza. Iz nekog razloga me to kombinovano asociralo da ispričam kako sam tebe upoznao...
Koja je fora sa mesinim linkom posto na mobu nece da ga otvori?
fora je da ne pokušavaš, veruj mi :)
E kurac, sad moram da palim komp da bih video a mrzi me. Jel nesto na foru da te uplasi i vrisne?
Tja, ne možeš ni videti ništa na mobu i da otvori, sajt je dizajniran za PC. Kad budeš za kompom, onda probaj.
edit
Nije strašno, ali će da vrisne.
Nije baš da uplaši, ali štrecne.
mene je bogami preseklo
sreca meni ti forcan linkovi nikad ne rade...
Pa jer nijesi amoninms kajteze. Samo mi amonimusi možemo da otvorimo te linkove.
U mojoj školi u VIII-5 ima jedan lik koji je amonimus on mi je dao šifru da ulazim na for-chan, najngag, deepweb i te munje. Mogu da te nađem preko ip adrese.