Разноразно питање

1. Zašto ne smiju da se pale papiri u šporet na drva, rekoše mi da nešto može da se zapali, šta to? Čađ?

2. Eeeee Nulski, taj vec radi :D

Pazle ja zelim da budem amoniman
    http://www.youtube.com/watch?v=nYdqVyUhH7Q

3. Cekaj Brus burazeru, na koga su te asocirale kineske sise? :)

4. Ne kapiram niz asocijacija, ali ta slika lepo vaspitanog deteta u kombinaciji sa vatačem za sise me dovela do priče o tebi :)

Nije ni meni sasvim jasan taj tok misli. Ponekad se uplašim svog rezonovanja.

5. Hahaha, kombinacija vaspitanog deteta i vataca za sisu...idi brus u kurac hahaha

6. Zašto ne smiju da se pale papiri u šporet na drva, rekoše mi da nešto može da se zapali, šta to? Čađ?

Reči im da dođu da mi žongliraju jaja na šporetu koji sam pripremio na sljedeći način:

Ubačim drva pa onda daščice one za potpalu fazon (od gajbi nekih izlomim ili od drva nacjepkanih) pa onda ubačim papirčine od novina starih, zapalim i tako se sve to zapali fino.

Ako ti je to rekao neko od familije onda ne moraju da dolaze ništa, samo im reči da ne pričaju gluposti više.

7. Brus, meni nisi odgovorio na pitanje na nekoj od pre 3-4 trane... :(
    EDIT: zatrpala đeca...

8. Meni odgovorio odmah, mene vise voli nja nja nja nja

9. nije stvar u tome, meni treba savet...

10. Sutra izlazim na ispit kod žene za koju kažu da pati od nejebice i da za dobru ocenu moram da flertujem, ali suptilno... Any advice?

Ti misliš da ja čitam ceo forum, danas priredba u školi bre :)

Kažeš lepo: "Draga gospođo, ja bih mogao deset minuta da vam pričam o vašoj lepoti, ali za to vreme mogu triput da svršim. Da mi odmah počnemo pa ćemo pričati posle dok me budete pripremali za četvrti."

11. Sutra izlazim na ispit kod žene za koju kažu da pati od nejebice i da za dobru ocenu moram da flertujem, ali suptilno... Any advice?

Uči ako možeš stići da spremiš. Ako ne možeš onda uči nešto drugo. Bićeš mi zahvalan kad očistiš godinu.

EDIT: Ako te smorila medicina samo je pitaj oće li da se jebete. Nemaš što izgubit.

12. Aaaa, običan ispit, ja mislio onaj ispit...

13. Pridjes i kazes bicu kratak cupi imas dobar batak. Radi sto posto, mene baba spasila pa me i ozenila.

14. zajebi flert ako mu nisi vičan, bolje nauči ispit i budi ozbiljan, ovoj zloba iz očiju viri :)

15. najgora je na katedri... :((

16. jebote, ova slika može delovati kontraceptivno... briši to odmah... :)

17. Hajde de Wave, kao ne možeš da zavedeš jednu profanku, pa još 'oćnu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.