Разноразно питање

1. Rajderu plati meni da ti ja to resim. Povoljan sam.

2. ehhehe, Rejvenko :*
    Brus, odaberi mi reakciju da se smirim malo... :D

3. Rajderu brate. Đe je ona tema da predložim, nemoj tako javno brate, nije lijepo prema nama pravoslavnim ljudima koji izginusmo za odabranu reakciju. Evo ja se mučim i da je napravim a ne da mi je odaberu.

4. Jel nesto na foru da te uplasi i vrisne?

Ovde ja vrištim!
    Mešo, dabogda ti crkla tastatura! I miš...

5. Koji kurac, ja se onim mesinim linkom nisam Imao problema niti me strecnuo.

6. Jebalo vas Mešino dugme i kad ga spomenuste... Kad sam radoznalo magare

7. he-he, nisi odoleo?

8. znaci 3 minuta sam drzao ruku na iksu taba , kad sam teo da ga ugasim ,i rekoh sebi ma neću , mesja puši kurac i kliknem... odma sam pozalio

9. Aj nek neko nama kojima antivirus blokira Mesjin link prepriča...

10. Radoznalost je ubila mačku.

11. Aj nek neko nama kojima antivirus blokira Mesjin link prepriča...

Imaš antivirus?

12. Zašto si starmal, Valdemare, dečko?

13. Ma ja juče imao otvorenih desetak tabova sa nekim oglasima i tekstovima, a za koje bi po historiju morao da kopam pola noći, ako bi zatvorio sve...

14. Zašto si starmal, Valdemare, dečko?

Zato što sam star :) Dobro, obrisao.

15. Kaže se partipuper. :)

16. Imaš antivirus?

Imam, nesrećnika. A tako sam lepo živeo godinama bez njega, nije mi bio potreban, komp mi valjda sam razvio imunitet od silne izloženosti.

17. Ctrl alt delete i resena stvar.

18. НЕКА МИ НЕКО ОБЈАСНИ ФАЗОНЕ СА БОРОМ ДРЉАЧОМ!!! НЕ КАПИРАМ!!! ЈА ОВАКО ВИШЕ НЕ МОГУ!!!

19. Смешан је јако.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.