Разноразно питање

1. Fala, djecu dimas.

2. kako bi se zvala poljska verzija tebe?

3. Nash Bridges
    Ček malo, zar to onda neće neutralisati želudačnu kiselinu?
    Hoću li imati problem sa stomakom?

Nećeš imati problema sa stomakom.

Upala mišića je nakupljena mliječna kiselina. Zato sodu rkneš u velikoj količini, ili piješ redovno 2 puta dnevno svaki dan i ona neutrališe i tu kiselinu.

Mala tajna francuskih džudo olimpijaca.

Što je najbolje od svega - radi!

4. Džonatan Kurajber na 2 dana
    Spemovanje navijačke teme.

Odkad je kažnjiv spem na spem temu?

5. Haha, imao sam 52 postera a sad je 47, što mi ih brišete, kažnjavate me? Boli me kurac, posteri su mi ionako sranje, nego mi neko od moderatora ne voli kritiku. Je l zbog onog što sam našao poster čiji plagijat je bio u odabrane? Još mi brišu sleng definicije ej! I fore.

Dosta je moderatora prošlo sajtom, a Mešja je tu. Ne zato što ja znam nešto što vi ne znate, nego iz prostog, sročiću ga na banalan način; mene boli kurac. Ja sam radi zabave tu, što je i poenta sajta, i to mi niko oduzet ne može.

Kraljevi. :)

6. E vidiš skočko, zaboravih da se tu radi o nusproizvodu, mlečnoj kiselini.
    U principu, prošlo me je posle 2 andola u smislu da me ne boli dok je u mirovanju. Inače osećam ako ih stegnem malo jače.

EDIT: Povlačim reč. Jutros sam bio još uvek pijan.
    Brate ovo boli. Onaj tup jebeni bol i jedva mogu da se pokrenem.

7. Јел зна неко како се зове нека трка на фазон оног тријатлона (ал није то), има неко трчање прескакање препрека, пузање по блату и те форе.

8. Ово је http://en.wikipedia.org/wiki/Spartan_Race
    али сам нашао на овој страници што си ми постовао, хвала

9. podlipec se preziva.bio je dobar u folirantima.generalno su foliranti bili dobri.

10. mislim da se to skida sa interneta ali nijesam siguran

EDIT: Možda ođe da pogledaš?

11. Pre nego što skineš C++ moraš da skineš najnoviji internet.

12. Može i da uzme CD od nekoga ko ima pa da instalira jer radi i bez CDa.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.