Разноразно питање

1. Da bude lep, zdrav, kulturan i ljubazan

2. Koje sve karakteristike treba da ima naučni rad? Konkretno, rad je iz srpskog jezika.

Osnovno je da prvo dobro formulišeš naslov rada, tj. da uočiš jezičku pojavu koja je zastupljena u tom djelu i njenu funkciju, efekte... Svaki naučni rad treba da ima ove dijelove, pa potrudi se da ih jasno odvojiš.

U uvodnom dijelu treba na napišeš šta se dosad u toj oblasti na tu temu pisalo, kratko i jasno napisati zašto je istraživanje vršeno i šta se željelo pokazati, tj. jasno napisati cilj rada.

Zatim slijedi analiza u kojoj ćeš se poslužiti nekim od već poznatih metoda, statističkih i drugih... tako da neko služeći se istim dođe do istih rezultata, zato ih obavezno imenuješ ako su poznate, ako nisu onda ih opišeš. U analizi obavezno pokaži vezu između pojava koje posmatraš u određenom kontekstu. Obavezno navedi odstupanja, kad i koliko se često javljaju, napisati da li se slažu sa već objavljenim rezultatima ako je bilo istraživanja na tu temu.

Zaključak treba da sadrži ne samo sažetu ocjenu istraživanja nego i smjernice za neka dalja istraživanja u toj oblasti ili na tom djelu.

Spisak literature na kraju rada se podrazumijeva.

3. brate, dacu ti ja sajt od likova koji rade te seminarske i ta sranja za 1000 din, das im koju god temu i oni ti odrade....mani se ovoga da sam pametujes zajebaces nesto

4. zavisi gde. ako pises za domace trziste, najbitnija karakteristika je da izvedes nekog glavonju, recenzenta ili tako nesto, na vecericu u Maderu ili Fransa. Ostalo je manje bitno. Inace, ako zaista znas sta pises, onda moras i njih da potpises, ali verovatno ne znas cim pitas ovde. Nema na cemu.

5. Koja mesta u Grčkoj su najbolja za omladinu (pijanstva i lak seks)? Pozdrav!

6. mozes da se napijes gde hoces, a seksa neces videti na moru. pitaj bilo kog vukajlijasa, rece ti iz iskustva

7. Pozdrav tebi i tvojima!

8. Zna li ko kako efikasno i brzo da se rešim upale mišića u što kraćem vremenskom periodu?

9. Andol rokni ili 2 komada. Nešto što će ti pospešiti cirkulaciju.

10. Prezasićen rastvor sode bikarbone u pola litre mlake vode. Znači rkaj sodu dok se ne mogne rastvoriti više pa još dvije kašike.

Popij to.

11. Ček malo, zar to onda neće neutralisati želudačnu kiselinu?
    Hoću li imati problem sa stomakom?

12. Jel ti hoćeš da rešiš taj problem ili jok?

13. neka fala! roknem dva andola i nadam se najboljem.
    Previše mi je ekstremno to sa sodom

14. Da, andol, i srubi čokoladu neku 200 grama fazon. Uzdravlje.

15. cokolada pomaze kod upale misica?

16. Pa samo nastaviš da treniraš.

17. Što mi rokaju minuse na čistokrvi sleng? http://vukajlija.com/aj-ozeni-se-pa-da-svi-jebemo/693177

Ima li već definisan izraz? Nijema.
    Je li dobar izraz? Jest.

Što jedete govna onda? Davite li i sami pričom kako treba samo sleng sleng i sleng i da nije bitna definicija nego sleng u najčistijem obliku. Inače, definicija nije zajebancija, pogledajte malo govor ljudi oko vas, tačnije vaših prijatelja po Fejsbuku pa ćete viđet.

Šalim se, boli me kurac, pojma nemate, to nije moj problem lol

18. u čestoj upotrebi opaska

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.