imas belog luka?beli luk,al pred spavanje,dobro se najedi.pasce ti pritisak naglo,pa ga nemoj jesti sada.jos i kiseli kupus ako imas,banja...
caj je najbolji od sipka,najvise c vitamina.
Ceo dan tražim patike po raznim sajtovima, idem u šopove i nikako da se usaglasim sa svojom šizofrenom stranom. Tamo skuplje iste a ove druge ovde skuplje. A taman neke ok, kad nema broja. Ma idi dođavola.
Ima li ko da predloži kakav sajt za patike sa besplatnom dostavom, fazon Sport Vision ili PlanetaSport?
nece,al ga drinkaj malo da ublazis.limun,sisaj neke bombone/tablete.limun,narandze,ona kupovna supa.c vitamin u obliku tablete.jedi meda.
Е курац. Неам ништа од тога. Дрмнућу један хибискус па шта ми Бог да.
Imas one ferveks i tako neke slicne tablete. Uz caj resavaju sve.
ИМАМ НЕКИ АЛТИПРИМ СИРУП ОООООООПА
imas belog luka?beli luk,al pred spavanje,dobro se najedi.pasce ti pritisak naglo,pa ga nemoj jesti sada.jos i kiseli kupus ako imas,banja...
caj je najbolji od sipka,najvise c vitamina.
Иам и нимулид и рапидол с, попијем то све са белим луком и мени лепо.
Фала вам.
Ceo dan tražim patike po raznim sajtovima, idem u šopove i nikako da se usaglasim sa svojom šizofrenom stranom. Tamo skuplje iste a ove druge ovde skuplje. A taman neke ok, kad nema broja. Ma idi dođavola.
Ima li ko da predloži kakav sajt za patike sa besplatnom dostavom, fazon Sport Vision ili PlanetaSport?
Imaš stvarno dobrih i povoljnih prodavača patika preko fejzbuka. Možeš i odeću da kupiš.
Gledao sam i njih, nema loših stvari ali me interesuje ima li još koji sajt kod nas za patike?
Refresh theme
imas na kupujem prodajem gomilu odvratnih kineskih kopija za ne tako male pare....cesare pacoti koji se raspada za 50e
Ništa to, samo Nike, Adidas, Rbk.
Danas probao nekoliko Sergio Tacchini patikica, odavno neudobnije patike ne videh. Užas.
kakve patike oces?
Ljudi, glup sam, nek mi neko pojasni
Brzina neta mi je 100 Mbps, a nude mi za iste pare paket u kome je brzina 10 Mb/s.
Jel se meni čini, ili oni 'oće da me zajebu?
eee.... ja logicki zakljucujem... u prvom netu imas ovo malo slovo ''p'', a u drugom nema to...tako da je verovatno nesto oko toga..
Одакле ти тако брз нет?
Trebalo bi da bude 100Mbps i 10MB/s :)
EDIT: S akcentom na veliko "B".
EDIT 2: U svakom slučaju ti nude za nijansu sporiji net.
100 Mbps = 12.5 Mb/s
E aj sad daj za patike.
Deliš 100Mbps sa 8 jer bit ima 8 bajta.
jel jos nekome pokisao adobe flash player?
Pa šta je veće od to dvoje?
Ako je 1Mbps = 0,125Mb/s, onda je valja 100Mbps = 12,5 MB/s???