Разноразно питање

1. Brži je tvoj, napisao sam ti na prošloj stranici.

Dajte za patike.

2. Pa jel oni bre misle da je ovaj narod tolko lud?

Sve što budem uštedeo sa ovim novim paketom daću ti za patike. :D

3. NekoOdNekud, nisi dobro napisao, ni ti ne znaš kad je veliko, a kad je malo "b".

Malo "b" je bit, veliko "B" je bajt.

100Mbps je 12,5MB/s, a ovih 10MB/s što ti nude je oko 80Mbps, dakle sporije od 100Mbps koje sada imaš.

EDIT: Polazim od toga da zaista imaš 100Mbps.

4. Petar Pan Pezo$

kakve patike oces?

Ma hoću sajt sa markiranim patikama pa da naručujem iz fotelje.

5. A jebem ga, izračunao sam mu da je 100Mbps 12.5MB/s :)

6. Ispravka!

Dakle u ponudi piše 10 Mb/s (dakle jebeno malo slovo b), kakav je sad odnos prema 100 Mbps???

7. Како год окренеш, имаш више тренутно.

8. To sam skontao i sam. Jebem li im majku pokvarenu kapitalističku! Svi u štrajk! Vratiće se Valter! Ekrem do pobede!

9. Може само бити да су се зајебали и ставили мало Б уместо великог или да се нису зајебали, него ти нуде десет пута спорији интернет него што имаш сад.

10. Jesi li siguran da si imao 100Mbps do sad?

Evo, pa se igrajte:

http://testmy.net/tools/convert.php

11. Zahvali im se i reci im da si zadovoljan trenutnom brzinom neta, ne treba ti ništa jače.

12. Sad mi ništa jasno nije.

13. Koji je ruter najjeftiniji da može da dobaci do kuće u dvorištu(Ne daleko odma pored recimo nekih 30,40 metara)
    Ovaj moj radi al je jako slab signal fazon jedna crta

14. Је л може неко да линкује пост са форума где је неко постовао слике неких ретардираних људи, типа са матуре или из годишњака, ал ко да су из фукушиме?

15. Secam se tog posta al ne znam gde je, probaj na smesne slike.
    Jel vlasbuljar dupli od ludog čaka?

16. Ja sumnjam da je od dzimija odavno mada ko zna

17. Изгледа да је то то, али ми онај пост баш одговара, пошто је типа бест оф, а овде има милион слика па ме мрзи да тражим.

18. Bila je prica da je od vise njih. Ja sam mislio da je dzimi i jos po neko ali ve rasprave sa granjkom i pogptovu ono na granjkinoj temi mi dalo ideju da je čak. Mada sam jedno vreme mislio da nije dupli jer je neko postavljao i njegov ask i reklo bi se da nije trol.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.