ono ni nije on, ono je Marčelov selfie iz dvijehiljadetreće
Jel može neko KO JEBE da mi kaže koji parfem sad da uzmem? Na ovog paco rabanea mi se lepe ko lude, ali nešto ne vodi u krevet :(
Postavljaš previsoke uslove.
Nas'o si crkvu gde da se molis. Opste je poznato da slovo "S" u nazivu sajta predstavlja seksualni zivot njegovih clanova.
Ne razumem se bas u parfeme, ja sam imao paco rabab blek xs i svidja mi se , a sad sam uzeo armani code, tj dobio. A znam da su sanelovi mnogo dobri ali poskupi su.
бвлгари омниа. јесте женски, ал' јебига, оне јебу нонстоп, кад га осетим тачно бих јој дао из прве.
prvo moraš prestat' gledat' reklame, pa ćemo te posavjetovati za parfem
little hint: ženama je svejedno :D
Barberi Brit. Mistero di Roma. Bulgari akva. Karolina Herera 212 seksi men.
Како ово нико није убио досад? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1959347_530914053688510_648080862_n.jpg
Аква ди Ђо бу Ђорђо Армани
Sumnjivo mi je ovo poznavanje muških parfema. Da te ne poznajem...
bacje ja bi se presekao da vidim ovo uvece sam na ulici...
nije samo grozan lik nego ima nesto mnogo krivo i sablasno u poigledu ovom lolo
Ako misliš da sam video ono u gradu pa uzeo, ne misliš dobro onda lolol
ma imao sam ja one testere zonfa pre 2-3 godine i pre godinu i po uzeo, al me smorio već
upravo skidam pirsing iz obrve, uspio je da mi ga zgadi
Не, стварно, како је успео да преживи, рецимо 25 година, у земљи пуној радикалних хомофоба? Како сме овакав да изађе на улицу?
Превише зареза, ово не личи на мене.
A ko je uopste ovaj? I koji mu ono kurac na glavi?a i nasao da busi uvo po sred obrve.
što je najjače, djeluje skroz pravilno
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
ono ni nije on, ono je Marčelov selfie iz dvijehiljadetreće
Jel može neko KO JEBE da mi kaže koji parfem sad da uzmem? Na ovog paco rabanea mi se lepe ko lude, ali nešto ne vodi u krevet :(
Postavljaš previsoke uslove.
Nas'o si crkvu gde da se molis. Opste je poznato da slovo "S" u nazivu sajta predstavlja seksualni zivot njegovih clanova.
Ne razumem se bas u parfeme, ja sam imao paco rabab blek xs i svidja mi se , a sad sam uzeo armani code, tj dobio. A znam da su sanelovi mnogo dobri ali poskupi su.
бвлгари омниа. јесте женски, ал' јебига, оне јебу нонстоп, кад га осетим тачно бих јој дао из прве.
prvo moraš prestat' gledat' reklame, pa ćemo te posavjetovati za parfem
little hint: ženama je svejedno :D
Barberi Brit.
Mistero di Roma.
Bulgari akva.
Karolina Herera 212 seksi men.
Како ово нико није убио досад?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1959347_530914053688510_648080862_n.jpg
Аква ди Ђо бу Ђорђо Армани
Mistero di Roma.
Bulgari akva.
Karolina Herera 212 seksi men.
Sumnjivo mi je ovo poznavanje muških parfema. Da te ne poznajem...
bacje ja bi se presekao da vidim ovo uvece sam na ulici...
nije samo grozan lik nego ima nesto mnogo krivo i sablasno u poigledu ovom lolo
Ako misliš da sam video ono u gradu pa uzeo, ne misliš dobro onda lolol
ma imao sam ja one testere zonfa pre 2-3 godine i pre godinu i po uzeo, al me smorio već
upravo skidam pirsing iz obrve, uspio je da mi ga zgadi
uspio je da mi ga zgadi
Не, стварно, како је успео да преживи, рецимо 25 година, у земљи пуној радикалних хомофоба? Како сме овакав да изађе на улицу?
Превише зареза, ово не личи на мене.
A ko je uopste ovaj? I koji mu ono kurac na glavi?a i nasao da busi uvo po sred obrve.
što je najjače, djeluje skroz pravilno