Разноразно питање

1. Postaviću pitanje i ovde,pošto nisam dobila odgovor od moderatora na temi "Pomoć na sajtu",a važno mi je:

Ovako:imam pitanje za moderatore,pa koji je "dežuran"-neka mi odgovori.

Da li smem da postavim link u novoj temi koju bih otvorila u podforumu "Politika i društvo"
    koji bi vodio ka e-peticiji?
    Peticija je u vezi prikupljanja potpisa o očuvanju reke Nere i njenog priobalja koja protiče kraj Bele Crkve

2. što se mene tiče (a vjerujem i ostalih) - može, gogo.
    nije to neka reklama ovo-ono.

3. Hvala najlepšee!! :))

4. Šta je sve potrebno da bi jedna država postala samostalna?Koliko država treba da je prihvati kao samostalnu da bi ona to bila?Nešto vezano za to,ako bi neko mogao da mi kaže.
    Lakše mi je ođe,dobiću brži i direktniji odgovor.

5. Rizikujem da nadrljam zbog spema ali moram da kažem da me je oduševio VanGogin gest (da pita da li može da postavi link ka peticiji). Pitam se samo da li bi tako pristojan bio bilo ko ko bi promovisao svoje političke stavove.

6. мислим да је потребно 2/3 чланица УН-а да је прихвате, да би постала међународно призната. али нисам сигуран, нисам још стигао до међународног права, лолоол

7. vangoga oduševljava!!! :))

(evo, neću spemujem)

8. el ovo butt došla da nastavi sa vonabi-uber-zanimljivim podjebavanjima crnogoraca i svih ostalih koji ne misle da je bogomdana na ovom sajtu?

ako zamenis crnogorce za jevreje i rome, dobijes сретен-a. Hoce li i on biti banovan? Ja samo pitam, nisam treci dupli ili nesto slicno...

9. Hoce li i on biti banovan?

Sreten štiti sajt od judeo masona ne vidim što bi ga banovali

10. Banujte me,al-spemujem: :)

Nemate pojma koliko mi znači ta reka, moje detinjstvo i sve predivne uspomene su vezane upravo za nju.
    Postavila sam temu,pa-ud'rite :)))

11. Fala,Aleksandre. :) raspitaću se još

12. "ako zamenis crnogorce za jevreje i rome, dobijes сретен-a. Hoce li i on biti banovan?"

сигурно да грешиш. нигде у својим радовима, коментарима, или постовима на форуму НИСАМ увредио никог. посебно не цигане, жидове или неки други народ. то што сам покренуо теме о лобију, масонима и сличним стварима, не значи да сам их директно и увредио. прегледај и провери ако хоћеш.

"Ja samo pitam, nisam treci dupli ili nesto slicno..."

сигурно да ниси.

сретен

13. Da li neko zna koji je postupak za vađenje ovih novih kartica za vožnju u GSP-u? Da li se koriste uz standardnu povlasticu ili ne?

14. Što je onoliki narod opet banovan?

15. električar
    Da li neko zna koji je postupak za vađenje ovih novih kartica za vožnju u GSP-u? Da li se koriste uz standardnu povlasticu ili ne?

То ти је у ствари повластица, и вади се као што се иначе вади повластица, оно слика и потврда зонфић, а маркицу обичну изакцијаш и мунеш у ону фолију (само што не уписујеш број јер броја нема лоло), то са електронском наплатом креће ваљда од нове године фазон.

16. Kako da podesim vreme postovanja , sve mi se razjebalo , nemam pojma kako je došlo do toga al' svuda mi piše samo "malopre" ?

17. Не знам тачно на кога мислиш, али већина се самобановала због обавеза и сл.

18. Da li jos nekog nenormalno jebe y! chat?

19. Fala Jogurtaro, proverićemo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.