Разноразно питање

  1. јес стрес јебига

  2. I ovo što ti celt kaže. Valerijana će samo da te umiri, ali neće da ti reši uzrok problema i nesanice.

  3. Možda jednostavno nisi umoran. Pokušaj da se uposliš nekako. Ako nemaš posla onda idi šetaj, rekreiraj se, zamori se.

  4. Jebač, evo šta je meni pomoglo, imao sam sličan problem: 1. umanji internet (i telefon i kompjuter), 2. bavi se sportom naveče da se dobro umoriš.

  5. I daa!

    Nadam se da je sada svima jasno koliki kvalitet vlada sajtom sada kada pročitaš međ odabranima stare definicije i onda ti međ njima uleti neka novija pa vidiš razliku.

  6. Лоше време ових дана јбг. Ја увек гледам дидем бар на баскет кад је лепо, сад нема шансе. А интернет сам смањио доста у односу на пре.

  7. ја сам имао нападе бијеса, утиче и на спавање. фазон да планем без неког посебног разлога и да се тешко контролишем. набављао сам бенсиће и апаурине, илегално. срање озбиљно. док си не средиш у глави нема помоћи. на крају крајева, увијек мош потражити стручну помоћ, психић.
    мени се од џиџе спава ако је конзумирам у стану и у вечерњим сатима. наравно након што прође онај период смијеха.
    таблете никада више.

  8. mada najbolje bi bilo naci razlog zbog cega ne spavas (najverovatnije je podsvesni stres zbog neceg) i probati da ga resis il da se pomiris sa tim sta god da je.

    Krenuo sam da kucam ovako nešto, ali reko da ne zazvučim ko Opra. :D
    Ali, realno je to.
    A i ovo što Luks veli pomaže sigurno.

  9. probaj nekako da se ubedis, prvo ce izgledati glupo, ali ako dovoljno puts ponovis, uce i u podsvest... na foru da u principu stres zbog tog sto se stresiras nema apsolutno nikakav razlig, nista ne menja, a i to zbog cega si pod stresom na duze staze nema veze.

    malo zajebano, ali dosta tih psihickih sranja mozes sam da popravis, nekom jebenom meditacijom, ili jednostavno malim opustanjem, i razmisljanjem o tome.

    ili sport. neko fizicko iscrpljivanje pomaze uvek. ne da se uspavas, ali kad se uspavas, komiran si, neces da se budis.

  10. I ne spavaj sam. (cimer u sobi se ne racuna)

  11. I ne spavaj sam. (cimer u sobi se ne racuna)

    Vidi ga ovaj. Mi pokušavamo da smirimo čoveka, a ti mu staješ na muku :)

  12. да пустим кера у собу?

  13. Može i ker.

    Ja svog iskoristim kao jastuk, uspava me pa kakav god da sam.

  14. Ja samo kazem istinu, uvek je bolje reci istinu, a jok valerijana, sport, mojne internet, vutra, trodon i ostalo. 100 posto prirodan lek.

  15. није због жена, верујте

  16. увијек мош потражити стручну помоћ, психић

    OVO NIKAD, JEDINO AKO KRENE ŠIZOFRENIJA!!!
    Brat moj, vrtelo mu se u glavi, i ode on da vidi šta je, oni ga pošalju da li kod neuropshijatra, šta li, i ide sledeća scena...
    - Dobar dan, došao sam da porazgovaram sa Vama, muči me vrtoglavica poslednjih par dana...
    - Aham, dobro (par nekih retardiranih pitanja, čime si došao do njega, koji ti je br stana i sl), i posle "šta biste uradili da Vaš jedan prijatelj pobije celu Vašu porodicu?
    - Šta bre koji kurac? Jesi ti prso došao sam zbog vrtoglavice!
    - Dobro, pacijent pokazuje evidentne napade besa...
    - Kakvog besa, nisam ja lud!
    - Dobro dobro, mi smo vaš prijatelj, učimo sa vama, radimo sa vama, tu smo da vam pomognemo...
    Brat odlazi i zalupi vrata
    Doktor: Pacijent ODBIJA da prihvati savete doktora, i da sarađuje u rešavanju problema, ...

  17. ja dok nisam video i cuo, nisam verovao, ali mislim da skoro svi veci menadzeri i ceoovi po velikim firmama imaju psihologe i trenere, ne da lece posledice, nego da ih treniraju da ih boli kurac za konflikte, da ne skace podsvest (ono, udri ili bezi) na svakodnevne konflikte gde to vise ne vazi.
    inace, ne bi mogli nikad da spavaju, ako nisu komplet psihopate. doduse ovo ih pretvara delimicno u psihopate, al jebi ga...
    obicno nedostatak sna ide zbog tog nerazumnog primalnog straha od neceg, sto te realno ne ugrozava, da moras da budes budan. mozak ti ne pravi razliku izmedju nekog apstraktnog problema i nekog mesozdera sto kloca zubima ispred, da ne smes da se uspavas, nego budes spreman na borbu il bezanje.

    eto, kenjam malo popularnu psihologiju, al to ti je to

  18. набављао сам бенсиће и апаурине

    JOS ima Apaurin negde da se kupi?!?

  19. i da nastavim kenjanje... ili ces da ubijes ovaj udri bezi instinkt hemijom, travom ili alkoholom, ili ces da ga ubedis da nema razloga da se plasi.
    ovo drugo je zajebano, al moze covek i sam donekle.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.