Разноразно питање

  1. Ne kenjam, samo bih ti našutirao lobanju.

  2. Aj dajte neki predlog za odrzavanje budnosti tokom dana. A da nije kafa. I da se ne kupuje u apoteci. :) Spavam u proseku 6,5-7 sati, sto nije malo, ali na poslu me na momente hvata takva kriza da ne mogu oci otvorene da drzim, i tako skoro svaki dan.

  3. Енергетска пића?

  4. Moraš više da spavaš. Džabe ti preparati ako si umoran, samo donekle pomažu.

  5. electrolover
    Aj dajte neki predlog za odrzavanje budnosti tokom dana. A da nije kafa. I da se ne kupuje u apoteci. :) Spavam u proseku 6,5-7 sati, sto nije malo, ali na poslu me na momente hvata takva kriza da ne mogu oci otvorene da drzim, i tako skoro svaki dan.

    Spavam u proseku 6,5-7 sati

    6,5-7 sati

    hahahahaha, brale, mili, ja ti zavidim.... realno...
    danas sam prvi put spavao tokom dana, jer sam morao u 6 da ustanem zbog nekih obaveza, a lepao sam tipa oko jedan, dva...
    Inače, 6 sati treba da ti bude puna kapa...

  6. Рајдеру, што су мене онда учили у средњој да је то индивидуално и да је неком довољно и 5, а некоме може да треба и 8 сати?

  7. Prvo, vazduh. Drugo, slatkiši, ili nešto što voliš da njupaš, bombone, semenke, tako nešto.
    Svak za sebe zna. Ili druženje sa Jebačem, skoro se žalio da ne može da zaspi. A siguran sam da će te dovoljno podjebavati da ni ti ne možeš da zaspiš pored njega.
    Mene kafa ne radi. Ne pijem je, eventualno ako mi neko uvali.

  8. Individualno je samo onoliko koliko si psihofizički da izdržiš...
    Tri dana ti bude teško da spavaš po 6 sati, četvrti ćeš se već sam probuditi posle 6 sati...

  9. Jebote Vejv ti budući doktor, umjesto da savjetuješ ljude da spavaju više ti ih nagovaraš da narušavaju zdravlje.
    Electrolover, lijegaj ranije. Jeste teško i treba puno odricanja, ali će ti tijelo biti puno zahvalnije a ti nećeš bit pospan cio dan (a s umorom dolaze i nervoza, gojaznost, mozak slabije funkcioniše itd.). Probaj, ništa te ne košta (osim ako ti sopstveno zdravlje nije bitno).

  10. Моја професорка психологије се не слаже са тим, не дам се заварати.

  11. Рајдеру, што су мене онда учили у средњој да је то индивидуално и да је неком довољно и 5, а некоме може да треба и 8 сати?

    Količina sna opada tokom zvog rasta, razvijanja kako god. Ko beba najviše spavaš, pa to sve opada, do granice od 6-8 sati koja je potrebna prosečnom čoveku. Skoro sam čitao članak nekog lika koji spava recimo 4 sata dnevno već 3-4 godine. Nešto baš malo. Psiholog neki, koji je tačno izdelio delove sna. Prazan san, REM faza i te fore. I spava 3 sata noću, od 11-2 recimo, i posle preko dana 3-4 puta po 15 minuta. Kaže da mu se nije spavalo još od kad je počeo tako raditi. Debil. Ništa lepše nego se pijan u pantalonama izvaliti u krevet i spavati 12 sati.

  12. Stivene tebro, ne ide bas da se svaki dan pucam energetskim picima, ne valja ni za dzep, a ni za cuku.
    Cini mi se se Mesjo da je to jedino resenje. A i nisam mislio na preparate, nego vise na nesto prirodno, voce, povrce, hrana uopste..
    Rajderu, i ja kapiram da je 6h dosta, tj trebalo bi da bude. Jos citao neki clanak pre par meseci o nekom Rusu, koji spava samo 4h dnevno, tako se "programirao" i kaze da je sasvim dovoljno za svakoga toliko. NEMA NI KURCA OD TOGA

    Tri dana ti bude teško da spavaš po 6 sati, četvrti ćeš se već sam probuditi posle 6 sati...

    Slazem se, tako i radim, i budjenje mi ne pada tesko, ali me tokom dana stigne. Cak i kad legnem pola sata ranije nego inace, probudim se pola sata pre zvona. dokurca i taj unutrasnji sat

    EDIT: Hvala svima na savetima

  13. Dziso, sta jes govna ovde
    Idi poliraj auto.

    I de radis?

  14. Ја се дивим тим људима што могу да спавају 15-20 минута и да се сами пробуде. Ипак је препоручљиво 8 сати...

  15. Е, мени се чини да ме шоља-две чаја разбуде, не баш као кафа, али ипак солидно. Можда трипујем.

  16. E dziso, nema nista od poliranja, ta je prica bila gotova i pre nego sto je pocela. :)

    Radim u Nisu, u jednoj srpsko-nemackoj firmi, mesec ipo vec..

  17. Čaj ima više kofeina nego kafa. Kad legneš da spavaš electro?
    Dokazano je (naučnici u Amerike, s njima se nije zajebavati) da jedan sat pre ponoći, menja dva ipo tri sata posle ponoći. Lezi ranije, pa probaj. Ali nemoj razmišljati o tome da li će ti se spavati danas, to ti je isto kao da sediš sa likovima koji stalno zevaju - kurac od ovce.

  18. Ја прочитах негдје да сваки сат спавања у периоду од 21 до 1 послије поноћи вриједи као 2 сата спавања након тог периода. Можда да пробаш тако.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.