Разноразно питање

  1. Ranković je Dražina stvar.

  2. e...kako ide ovo sa gifovi avatarima? mogu bilo koji gif ili neki poseban format?

  3. umesto .gif napises .jbg ili tako nesto

  4. samo zagolicas avatar

  5. Može neko da nacrta muškarca sa kurcem kroz njene šake? Ne mora nešto specijalno al ne i da bude Čiča Gliša.

    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1888701_10152281945717673_1386180786_n.jpg

  6. Koliko kosta metar lada?

  7. pet eura s ležaljkom

  8. Ili 75 na Kraljičinu plažu kod Svetog Stefana. Cio dan, imaš obezbeđenje da ti neplatiše ne smetaju nego da mogu samo da slikaju s pristojne udaljenosti i konobar ti donosi piće na ležaljku.

  9. za 75 evra cu se gostim nedelju dana kod kuce.

  10. meni toliko ostane mesečno kad platim kredit i režije

  11. Ili 75 na Kraljičinu plažu kod Svetog Stefana. Cio dan, imaš obezbeđenje da ti neplatiše ne smetaju nego da mogu samo da slikaju s pristojne udaljenosti i konobar ti donosi piće na ležaljku.

    jel uracunato pijenje u cenu?

  12. ima u beskoj(barem tako mislim da jeste)za 16 evra pijes i jedes za 16 evra cele veceri.ne znam koja je fora,kada kazu da je nestalo.ili je stvarno fora da pijes celo vece...i jedes.ja im se ne bi isplatio.

  13. jel uracunato pijenje u cenu?

    Nije, morske voda je džabe.
    Ne znam za piće, al preskupo zvuči da nešto ne bi morao plaćat.

  14. ima u beskoj(barem tako mislim da jeste)za 16 evra pijes i jedes za 16 evra cele veceri.ne znam koja je fora,kada kazu da je nestalo.ili je stvarno fora da pijes celo vece...i jedes.ja im se ne bi isplatio.

    To ima stalno, svugde. Ako su novogodišnje žurke, još i privatne, tu će biti i pre 11 sati da nema više nijednog pića, i biće golo govno.

    Za restorane takođe kažu za toliko para roštilj koliko god možeš da pojedeš. Ali fora je u tome da ili ga presole, ili preljute, ili je šugavo Argentinsko meso bez ukusa, a piće nije uračunato, i onda ti na piću uzme dušu. I da tražiš vodu, doneo bi ti EVIAN flaširanu 0,2 l a košta recimo 5 evra. Ko je lud da ti da za 1700 dinara koliko hoćeš da jedeš? Pa pečenje košta u kafani 2 hiljade kilo, sam čovek (malo jači) može da svuče dva kg ko ništa. A znajući Srbe, napravili bi takmičenje dok ne pojedu zadnju kokošku iz restorana. Možda ne varaju, ali su onda ludi jednostavno.

  15. ne znam da li bas ima stalno i svuda.po ns nema niti na jednom mestu(koliko ja znam).da se uzme u obzir da je to u beskoj,na selu.cene su nize.za 300 dindzi na stadionu vose u dragonu pojedes 10 cevapa,sasvim korektna cena.1800 dindzi za klopu i pice.nema strane cuge,verovatno ima pivo i domace vino.jos su i sobe 10 jevreja.ne zaradjuje mnogo po coveku,al ima vise ljudi.obrce se kapital.samo da nije fora da ne sluze cugu do 12-1 i onda kraj.

  16. Ljudi nemojte da se zanosite, jedan covek ne moze da pojede i popije za celu noc za 1700 dinara pa nek je i nepgraniceno i nek traje celu noc. A npr svadbe kod nas se krecu oko 11-12 evra po osobi i opet se isplate i to dobro se isplate. Jer opet tesko da moze i za te pare da se pojede i popije a opet imas coveka koji ce popiti 10 piva i pojesti dosta a imas isto tako zenu koja ce popiti jedan sok. A i za tih 12 evra ne moze niko da te osteti i pojede i popije toliko.

  17. u ns su svadbe od 18,pa nadalje...bude i 30.u normlanim lokalima,20 evra po osobi.

  18. Znam koliko se po srbiji krecu svadbe i kazem ti kad se isplati po 11 koliko se tek isplati po 18 ili vise. Po bg imas od 25 do koliko hoces.

  19. 20 po čoveku su i u Va. Mislio sam da ima svaki čas neko da to radi, nisam mislio da imaš konstantno 10 lokala gde možeš tako.
    Milose, ne pričamo o svadbama, to je drugo. Tu ide mnogo muljanja, pa ne bi oni davali 40e dnevnicu konobaru. Em imaš na ovalu, dobro menjaju ponekad ovale, ali drže ti 20 min pola sata pa stave čorbu, i sve tako. A i ti si tu došao na svadbu, sa prijateljima i rodbinom, nisi došao da izjedeš sve živo (neki jesu doduše). I naravno da mu se isplati, ako on sve što kupuje kupuje ispod cene, i što može da mulja, "domaća mučenica", "domaći vinjak", vino iz kartona i sl. I plus što uzme Boga oca za izdavanje lokala.

    A zamisli situaciju gde dođe kamiondžija koji nije jeo 24 sata, i koji neće jesti narednih 24 sata, on je u stanju da pojede pola praseta. Normalno da nije normalno potrošiti 2 000 za jedan obrok, ali tu su u pitanju već krmci od ljudi, što bi žena došla da jede tu, kad može da pojede isto toliko, verovatno i kvalitetnije za 200 dindži.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.