Разноразно питање

  1. u ns nema tih varijanti.to al ju ken it.zato sam se i iznenadio kada sam video.sve u svemu,postoje limiti od kada do kada se jede.uzimati meso na veliko,jos ako imas svoje te ne izadje ni 300 dinara,pivo oko 40-50 zavisi koje uzimas i gde.i onda jos lokacija,da li imas svoj lokal,bl,bla.neko bi za 1800 dindzi trebao da pojede 4 kile mesa i da popije 15 piva kako bi otplatio to.u beskoj verovatno lik ima svoj lokal,a verovatno meso i sam obradjuje(tako se radi u manjim mestima.ima i u vecim,al cesce u manjim)tako da ga ne izadje mnogo.neka zaradi 300 dinara(teski minimum)bude mu 15 ljudi(teski minimum),opet je dobar.jos da njih 3 prespava.id u kurac.ovo su samo pretpostavke,al tako se radi kada se sacinjava biznis plan.imas minimum ispod koga ne ides i tezis ka maksimumu koji si projektovao,tacnije ka maksimumu koji mozes da potignes sa radnom snagom,kapacitetima,masinama itd...jos ima nekih fiksnih i varijablinih troskova.struja,cumur,dnevnice itd...al ti troskovi nisu veliki.sem za dnevnice,gde zavisi koliko ima ljudi i koliko je bilo gostiju.

  2. Pa tesko da neko moze da pojede toliko, doduse ima izuzetaka al to je jedan od 1000. Retko koji covek moze vise od 500 grama pecenja da pojede a obicno je 300 grama dovoljno da se bas dobro najedes. A znam jednog koji je pojeo 1,5 kg pecenja ves kostiju al to je svinja i kao sto rekoh izuzetak. A nema sta da muljas na svadbama, sve da je regularno i da se dodaje hrane koliko god hoces opet si u zaradi e sad ima govana koji muljaju pa npr stavlja ostatke od prosle svadbe ako je imao prethpdno vece i razne druge stavri.

  3. Koliko psovki po rečenici je potrebno u normalnoj konverzaciji da bi ti postavili dijagnozu Turetovog sindroma?

  4. Zar nije Turetov sindrom kad ne moš a da ne opsuješ a ne moš ali psuješ iz navike i nemanja nekog osnovnog vaspitanja?

  5. turetov sindrom je kad neko ima nekontrolisane tikove. nema veze sa psovkama...

  6. Pi pi tikove ili obične tikove?

  7. audio-motorne, motoricke, kako se vec kaze

  8. To je valjda kad pere ruke 6547475476 puta dnevno, mora da zatvara vrata sto puta, proverava jesu zaključana, prozori, plaši se kontakta sa drugim osobama.

    A koji je sindrom za psovke? Ako ima, čini mi se da ima, ali ne znam kako se zove.

  9. To je valjda kad pere ruke 6547475476 puta dnevno, mora da zatvara vrata sto puta, proverava jesu zaključana, prozori, plaši se kontakta sa drugim osobama.

    To što si naveo je opsesivno- kompulzivni poremećaj.

  10. Nije to turetov dionisijo. A za paovke se vezuje turetov al ne moraju samo psovke da budu.

  11. Da, jebote prešaltao sam se, OCD, kad ima neki "nagon" da će se nešto što ne treba desiti ako on zgazi šahtu i sl.
    A šta je konkretno turetov, i koji je još za psovke?

  12. Јебо те леб ја имам блажи облик ОКП, кад идем улицом избегавам да станем на пукотину у асфалту и дијагонале шахти и онога де је крпљен асфалт.

  13. konverzacija o klopi uspešno prekinuta :)

  14. Imaš ti bačje mnogo teže stvari... :)

    Ako gledaš da ih ne zgaziš taman te FAP zviznuo, onda ok, inače si samo malo zaludan. Ja mesec dana preskačem bele linije i na pešačkom, mesec ih namerno zgazim. To je pičkin dim, problem je kad ne možeš da živiš normalno od tog "nagona".

    Edit: Jepse Brus! :)

  15. Ма и линије прескачем и сенке ко гој лудак. Дијагонале тепиха у кући исто. Прегорео сам ко лицна.

  16. Јебо те леб ја имам блажи облик ОКП, кад идем улицом избегавам да станем на пукотину у асфалту и дијагонале шахти и онога де је крпљен асфалт.

    Brate, nije to opsesivno-kompulzivni poremećaj nego normalan instinkt preživljavanja - k'o da bi tebe poklopac šahta izdrž'o :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.