Разноразно питање

  1. Zašto neko od moderatora ne počisti 15 poslednje postavljenih definicija?

    Surovi, vukajlija čeka tvoj povratak!

  2. Da li je slučajno što se pobunjeni general u Atlasu oblaka zove Apis ili?

  3. bilibibio ljubazan objasniti šta ti to trućaš

  4. puno ime mu je Apis Mezatuki.

  5. U romanu Atlas oblaka, Dejvida Mičela, vodja pobunjenika se zove general An-Kor Apis, pa mi je prevelika sličnost sa njim i ovim našim Apisom da bi bila slučajnost.

  6. Da li možda neko zna kako da popravim ovo: u GomPlayer-u sve radi normalno i to, ali su boje, ne inverzirane, nego neke su kao malo pomerene (nisu skroz iste), ne znam kako da objasnim, je l' ima neki način da se to ispravi? Mada iskreno, ne znam ni kako je do toga došlo.

  7. kako se zove ona rec kad je nesto sigurno,al ipak mora da da se saceka kraj da bi bilo priznato,iako je sigurno sta ce da se desi?
    npr neki tim vodi sa 5 nula u fudbalu i ostalo je jos 3 minuta do kraja...ta 3 minuta ipak moraju da se odigraju,iako se zna da ce tim koji vodi pobediti

  8. формалност?

  9. preliminarni rezultat

  10. to,bacje,ljubim te u glavic

  11. Da li možda neko zna kako da popravim ovo: u GomPlayer-u sve radi normalno i to, ali su boje, ne inverzirane, nego neke su kao malo pomerene (nisu skroz iste), ne znam kako da objasnim, je l' ima neki način da se to ispravi? Mada iskreno, ne znam ni kako je do toga došlo.

    Da ponovim, ako neko možda ima rešenje, hvala puno unapred.

  12. Je li to kod svakog snimka ili samo kod pojedinih?
    I javlja li se konstantno na snimku (filmu ili već) ili samo na određenim delovima?

  13. Što ga ne reinstaliraš?

  14. Svaki snimak. Normalno radi na drugim plejerima, ali taj gom mi je nekako uvek bio najbolji, i jači mu je zvuk bio i sve.

  15. Da ponovim, ako neko možda ima rešenje, hvala puno unapred.

    Skini neki mp4 plejer, GOM pravi sranja kad pušta mp4

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.