Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
nije nego ti si prebrz
Пезосе, ајд' да склопимо неко примирје...смара ово прозивање
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201104/99356/sveti-savo.jpg
Zašto birate po jednu defku/poster/reakciju u 15-20 sati, modovi, decxko?
Aj, reakcija je na manje, ali opet - nešto ste proredili, da nije neka uredba nova?
pa, očigledno da jeste...
Lenji smo, a i nema toliko kvalitetnog materijala valjda...
па келте, онда читај моје дефке, шта
Dakle, jeste uredba, ali ne, u stvari lenji ste, nego može i da se odabere odmah, ali nema materijala i kiša je, a opet i razvedrilo se poprilično.
Entropija je jaka u ovim odgovorima. :D
ma može da se bira češće ali čemu...
Да ли виршле кувате са оном фолијом или је скидате пре кувања?
ja skidam foliju, a viršle kuvam u mikrotalasnoj, izbegavam vodu
Данас се код друга у кафићу повела расправа о томе, како се исправно кувају тј баре виршле. Пола њих скида фолију пре кувања, пола кува са фолијом и чека да сама отпадне од кувања.
Е сад, не знам шта је исправно.
ma može da se bira češće ali čemu...
Jedna dnevno je prilično malo, realno.
Inače - SA folijom!
Па логично да је са фолијом, кој би је онда стављали уопште. То је нека моја логика. :)
Виршле пржим углавном, кад их скувам имају укус као глина јебена.
S kožom. S plastikom. Prvo ne ljuštiš, drugo da. Pozdrav i nema na čemu.
Ja bih stvarno volio da mi je konkurencija master pravnik bez PF.
I da, viršle su zlo, jebote.
Ako imaš nekih kazni, da bi registrovao avto, moraš ih, jelte, prvo platiti. E sad, ako se auto prepiše na nekog drugog da li to i dalje važi?
Ne moze da se prepise tj prevede na drugo lice dok se ne plate kazne.