Разноразно питање

1. Селектуј текст и ctrl + w?
    ЕДИТ: Много сам зао, игнориши овај пост, било је јаче од мене. Извини.

2. Pa, vidiš, recimo ako želim samo to da ostavim, plus ovo za pure, ideal love, jer je slatko, opet ne mogu, ne da mi samo da pišem, nego mi ne da ni da brišem. A ja nekad dođem na sajt bukvalno samo taj deo da izmenim, treba mi to u životu, jebiga.

3. JEBEM TI MATER DŽoRDI

4. moraš da navedeš to pod kod

<mama voli mimu> željeni tekst </mima voli mamu>

5. Neki sajt za igranje voćkica (slotova) onlajn uz mogućnost zarade? Zna neko?

6. Kajzen duradi...

ma ne
    Urrad da kajzenuje

piši gazdi, šalim se ja, svi kukaju na to

7. Е јеби га, нисам мислио да ћеш да стигнеш да урадиш то док ме је стигла савест...

8. Neki sajt za igranje voćkica (slotova) onlajn uz mogućnost zarade? Zna neko?

Mislim da ni rulet nema Srpski. Ima bwin rulet, ali su pre par meseci nešto ujebali uplatu/isplatu, nije bwin ova naša bankarska gomna.

9. стварно не може... макар аватар може да се мења

10. ma ne
    Urrad da kajzenuje

Е јеби га, нисам мислио да ћеш да стигнеш да урадиш то док ме је стигла савест...

http://youtu.be/Plz-bhcHryc
    Ono Andrejevo je bilo gore, skroz me izbacio iz sajta.

11. Prvo neki crnogorac izmisli perpetuum mobile struju a sad i ovaj auto na vodu. Je l to baš tako jednostavno ili šta? Ovo mi je ka da neko reče "Izmislio sam lijek za sve vrste rakova." - i niko ništa. http://www.vijesti.me/vijesti/inovacija-niksicanina-aleksandra-marojevica-audi-1990-ide-vodu-clanak-208564

12. Ima li neko iz Spuža?

13. imam ja druga Labuda. sto ti treba?

14. Pa što se fališ AHAHAHHA!

15. XAXAXAXAX REĆU MU KAKO SI ME ZAJEBO KAD IZAĐE XAXAXAXA

16. Morao sam nekoga prosut na tu vanvremensku foru jebiga.

A ima li neko iz Pari Sen Žermena AHJOOOJ HAHA!

17. Stigo mi danas račun za mobilan u iznosu od 21389 dinara. Da, dobro ste pročitali, dvaez jedna iljada i tristo osamdes devet dinara. Inače postpejd sam i u paketu imam brdo besplatnih poruka i minuta, a net je skroz besplatan, tako da je prosto nemoguće da je račun dobar. E sad, jel neko imao iskustva sa ovakvim situacijama da mi kaže šta da radim? Odem u MTS ili kod nekog zaštitnika potrošača ili šta ti ja znam?

18. Da nisi zakačio internet u romingu? Ili bilo kakav roming?

19. да ниси гледо реакције на вукајлији ко онај серјоџа или мсмојне, тако неки постерџија?

20. Ma kakvi, nisam išao dalje od relacije Pančevo-Beograd.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.