Разноразно питање

1. Idi u MTS i traži da ti daju listing, moguće je da su se zajebali. Ja sam na VIP-u, meni daju pregled u računu: ovo ovoliko, ono onoliko. Valjda će i tebi.

2. да ниси гледо реакције на вукајлији ко онај серјоџа или мсмојне, тако неки постерџија?

Nisam, a i da jesam, to mi se ne naplaćuje jer imam besplatno 600MB brzog neta, a kad to potrošim imam neograničen BESPLATAN spor net.

Idi u MTS i traži da ti daju listing, moguće je da su se zajebali.

Moraću, bem im oca. Fala :)

3. Не знам, ја се некако плашим да потрошим сав брз нет јер ко зна како ће да ми ркну курац са тим "бесплатним спорим".

4. А не могу да ти ркну курац и да ти наплате нешто што су сами рекли да је бесплатно мајку му.

5. Taj spori net je ionako prespor za maltene bilo šta. Vraća me u doba dial-upa jebenog.
    Baš me zanima kako si nakrkao toliko, Retarde. De, piši šta je bilo posle, da zna narod.

6. apdejtovalo ti se govno od fonaq samo od sebe, sem toga (a to sam iskustvo ja imao) postoji nešto što oni naplaćuju za tuđi račun, ne sećam se naziva, a što moraš DA ZAHTEVAŠ da se blokira - nećeš moći da plaćaš parking sa fona, ali boli te uvce, meni stigao račun skoro duplo veći jer sam odgovorio na SMS poruku, tad sam sve zabranio

7. Fala Bruse, imaću i to u vidu kad budem ošo sutra u MTS

8. Ретарде, на полеђини рачуна ти стиже спецификација трошкова, тј. количина потрошена "бесплатног" и количина и цена прекорачења, тако да ћеш ту прво да видиш да л' су те нешто сјебали или си се сам зајебао.

9. Ma taj račun koji stiže poštom još nisam dobio, dobio sam ovo, a to nije nikad pogrešilo ni za dinar otkad postoji, zato i brinem
    EDIT MOD

10. Samo ti se internet odnekud izvukao i to je to. DAJ BOŽE da grešim. Ali viđao sam svašta, od Jodže koji je listao gifove pa mu se nakupilo do toga da su ljudima telegoni apdejtovani sami od sebe bez njihovog znanja što kaže Brus. Malo malo neka aplikacija oće apdejt.

11. Nisam mogao drugačije iskontrolisati nego da odem i kažem "Meni treba to, to i to - SVE ostalo iskopčajte".

12. Al tako je i najbolje. Posle kad nešto zaseru samo im kažeš "Ja reko da neću to." I evo im kurac.

13. Otkud znaš da je baš od mts-a poruka? To možeš i sam da radiš, napraviš skajp nalog sa tim imenom, uplatiš kredit i šalješ ljudima poruke sa tvojim brojem računa da ti uplate "dug". Idi u poslovnicu MTS-a, pokaži poruku i neka provere, ako se ispostavi da je navlakuša onda prijavi ili njima ili muriji, ako se ispostavi da je stvarno poruka od mts-a onda uloži žalbu.
    E onda ako ne uspe ni to onda kopiju ugovora u džep i prijavi inspekciji.

14. Ali cekaj malo, kako internet moze da te zezne, kad je besplatan, tj. Kad ispucas redovan, ako neces dodatak, ostajes na sporom?
    I ja sam se sad uzrujl.

15. To je razlog što je meni stalno isključen net ta telefonu. Wifi uključen, kad nema wifija, a hoću nešto da vidim, upalim ga. Završim - ugasim ga.

To i to što mi je izvukao 8 000 pre jedno pola godine, ušli u Srbiju, ZVANIČNO, od granice recimo 5-6 km, ja reko' da vidim malo vesti, Vuku, ovo ono, a na postpaidu sam inače, kad dođe račun skoro 9 500 (1 500 mi je regularno). Al jbg.

EDIT: Čini mi se da je skoro imao neko takav račun, prevelik.

16. Tek sad vidim. Retarde makni skrinšot vidim ti broj mobilnog u pozivu na broj.
    Brus makni mu ovo.

17. Sacu mu posaljem broj ziro racuna, zafalilo mi za pljuge 499 dinara. Lolo

18. Samo ti se internet odnekud izvukao i to je to. DAJ BOŽE da grešim. Ali viđao sam svašta, od Jodže koji je listao gifove pa mu se nakupilo do toga da su ljudima telegoni apdejtovani sami od sebe bez njihovog znanja što kaže Brus. Malo malo neka aplikacija oće apdejt. TAIC Nije bag sa netom i apdejtima, koristim android od verzije 2.1 i znam kako da kontrolišem sve to. A i da jeste, imam neograničen besplatan internet.

CITAT Otkud znaš da je baš od mts-a poruka?

Kontakt sa kog je poslata poruka ''nema broj'', nači nije neki tipa 063998432

Kad ispucas redovan, ako neces dodatak, ostajes na sporom?

Tako je.

19. Retarde. Miči skrinšot vidim ti broj mobilnog.

20. Tek sad vidim. Retarde makni skrinšot vidim ti broj mobilnog u pozivu na broj.
    Brus makni mu ovo.

Nema mog broja nigde. Ako misliš na ovo

066-1363996

to nije moj broj lol
    ko koga ovde sad jebe

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.