Разноразно питање

1. АХАХАХАХХАХА

2. Da li neko zna kako sa LG frizider aka telefona mogu da prebacim sva sranja, slike, klipove itd, na komp? Problem je sto mi ne cita usb kada ga prikacim na fon.

Moze li nekako da se sd kartica tutne u neko sranje, i sve da se prebaci?

Pogledaj tamo u podesavanjima da li ti je prenos podataka namesten na PC Suite ili na Mass storage mode. Ako je na PC Suite namesten,prebaci na Mass Storage i onda ce da cita bez problema kad ubacis usb...

3. treba mi neko ko dobro crta, da nacrta bas bas super gorilu, psa, medveda i bika u ratnim uniformama sa macevima i sekirama....da onako stoje ko majmuni iz planete majmuna, da su humanoidni

platicu 500din preko racuna ko mi nacrta, ne zajebavam

4. bilo je 600 din siso sad necu

5. Ima li ovdje neko da drži golubove?

6. Penzioner je sampion golubarstva.

7. Ima li ovdje neko da drži golubove?

Džomba.

8. U istom su rangu nji' dvoj'ca.

9. Јел зна неко како се зове онај цртаћ што је ишао на картун нетворку пре једно 10 година, неке као трке и има неки лик са кером који се трка и увек га испуше на крају, био је и неки лик у авиону који пуца из митраљеза и сам себи сјебе пропелер и дрвосеча неки, лик из мочваре са неким чудовиштем и тако то.

10. ТО ЈЕ! Хвала вам људи, Бог с вама.

11. Je l' ovo Dzimi u slagalici sad na RTSu?

Jel dobio bar?

12. Dobio tri bara - džekpot, boli ga kurac

13. Има ли још ђе поплава сем у бг-у?

14. Виђо и за Колубару. Мајке им га набијем, данас су звештавали да је свугде критично, а сад 90% извештаја о београду.

15. Ljudi, draga mi ide za Švedsku na neki seminar pičke materine, u glavnom, to je u Lundu, koji je na 15-20 minuta valjda od Malmoa, Malmea, kako god.

Beograd - Malmo ima avionski let, i to smo provalili.

E sad, da li imaju tu neke cake, ako je neko putovao pa zna, šta i kako, koji prevoznik, ikakav dodatni info bi bio jako poželjan.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.