Овако, била је нека емисија на Пинку пре пешес година, гостовали су Маринко Маџгаљ, Андрија Милошевић и Милан Калинић. Тад сви опуштени и на почетку каријере, једна од најсмешнијих емисија које сам икада гледа, посебно су имали неки уврнути плес.
Zanimljivo je da su bili čak i duhoviti u početku, kasnije su počeli da siluju. Msm, kad se Bač isčuđava ovako. Doduše, možda ja tad nisam bio duhovit, KO ŠTO SADA JESAM!
Imam modem sa karticom koji bi po propisu sad trebao da bude brz 3.2mbps, al mi kruži oko 200kbps što je presporo, ne mogu ni na 144p na yt klip da pogledam bez sjeckanja, a fatam i 3G i sve što treba.
Ima li načina da ga ubrzam bar do pola normalne brzine?
сероњо тамо се организује турнир у хероима а ти кулираш
Ide švaleru, kurac moj seminar
Haha pušite ga obojica, mada ovo prvo bi vredelo pogledati.
Што се мене тиче, вредело би и ово друго. :Д
Овако, била је нека емисија на Пинку пре пешес година, гостовали су Маринко Маџгаљ, Андрија Милошевић и Милан Калинић. Тад сви опуштени и на почетку каријере, једна од најсмешнијих емисија које сам икада гледа, посебно су имали неки уврнути плес.
Елем, зна ли неко, која то емсијија беше?
Jbt, to sam i ja gledao čak.
Па контао сам да ће неко из наше генерције да се сети. :)
amidži šou
Није Брус, ово је нека жена водила.
Сања Маринковић.
nemam onda pojma, ne pratim pink toliko
Zanimljivo je da su bili čak i duhoviti u početku, kasnije su počeli da siluju. Msm, kad se Bač isčuđava ovako. Doduše, možda ja tad nisam bio duhovit, KO ŠTO SADA JESAM!
Brate, jeste bilo smiješno kad je Kalinić igrao ono nešto uhvati se rukom za čukljeve, pa ko šlogiran tvistuje.
pa to je amidži, medo brundo pesma, specijal za novaka - gledao sam to zbog klinaca najmanje pola miliona puta...
Магазин ин, Сања Маринковић сто посто.
Dal nije onaj jutarnji program sto je vodio amidzic?
Јел неки баг ил се више не види број постова на форуму?
Imam modem sa karticom koji bi po propisu sad trebao da bude brz 3.2mbps, al mi kruži oko 200kbps što je presporo, ne mogu ni na 144p na yt klip da pogledam bez sjeckanja, a fatam i 3G i sve što treba.
Ima li načina da ga ubrzam bar do pola normalne brzine?
KOI MOD MI OBRISO ZANJU DEFKU, NAMA DA E VRATI, DA NE BI RADIO KURIR!