Разноразно питање

1. Треба бановати те ретосе што пишу ђубраве бућкурише, јебо их коњ малоумни.

2. Je l' moze na ovom smrdljivom SBB-ovom D3 GO risiveru da se menja redosled kanala ili da se pravi Favorites lista? Menjanje kanala je sporo k'o kurac i u prvih 30 kanala su stavili sve neke govnurde teske! Treba mi pola sata dok nadjem neki normalan kanal.

3. Da menjaš redosled ne mere, a da napraviš listu omiljenih kanala mere.

4. ja sam to rešio promenom provajdera

5. Људи, има ли неког да је по иностранствима јео ово?
    http://static.caloriecount.about.com/images/medium/kroger-beef-jerky-original-3826.jpg

6. e na cetres dana ti jeli to. vidi kakva je situacija a tebi zinulo dupe za cokolade

7. nisu to čokolade Bumbare, to je suva govedina, mada ne znam zašto Thilmo pita za suvo meso :)

8. хахаха, ово што Брус каже.

Па занима ме каквог је укуса то, ипак сам у тој бранши.

9. Meni ortak ide za ameriku, pa sam mu narucio par kesa slatkoga i tih govana, i to je na listi, pa cu ti javim

10. Ne bilo ti zapoveđeno.

11. Leđa me bolu, jedva se saginjem. Jedna nozdrva mi je već nekoliko godina uslovno prolazna, zadnja dva dana neprolazna. Nakupilo se nečega ili se možda slepio sinus. Boli ubija. Sve mi glava pada

12. Промашио си тему тебра :-/

13. Ko kaže? Dajte neki lek za sinuse. Zaboravih da umetnem.
    Gubim se od bola. Koristim ovaj neki sprej za nos al ne pomaže nikako

14. Жваћи саће.

15. Можда би средио проблем ако не би решење тражио на речнику сленга, него код лекара.

16. Možda bi ti bio od veće pomoći kada bi našao neku temu na kojoj bi tvoj odgovor bio cenjen.

17. Па занима ме каквог је укуса то, ипак сам у тој бранши.

traži negde goveđu pastrmu, Pazar i okolina, to je taj ukus

18. Viiiber se odsad plaća ili sam ja skinuo neku pro verziju?

19. Bome, meni nist nije skinulo sa racuna... a stalno ga koristim.

20. Meśa
    Viiiber se odsad plaća ili sam ja skinuo neku pro verziju?

placa se ako nemas besplatne kilobajte ili nisi nakacen na wifi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.