Разноразно питање

1. Ritchie ♣ B

Verovatno ti stoji u ekstenzijama brauzera.

СМарко

Балашајзеру, ако је хром chrome://extensions/
    А ако је мозила ТУЛС/АДОНС/ЕКСТЕНЖНС

Prevedite dječaci.

2. Original i prerade.

Znam, original od Hajnea, nego me prerade interesuju... Znam da ima od Vojislava Ilica i Šantića...

3. Балашајзеру, који претраживач користиш?

4. Еве ти, опалио сам принтове, сад би требало да ти олакшам
    Само ти тамо нађи то за смајлије или што већ желиш да макнеш, ја сам овамо заокружио случајно оно ЊУ ТАБ КИНГ

http://img31.imageshack.us/img31/2102/alab.png

5. E, fala Smarko, ljubim te u to klempavo uvo!

6. Вазда брате :)

7. Hocu da mi se obrisu neke definicije, ako je moguce. Kome da se obratim, kako to ide? Postoji neka tema za to?

8. Дежурно сметало, немаш ктитора па је то мало теже. Ал пошаљи неком модератору поруку и вероватно ће ти изаћи у сусрет. Ево где можеш да видиш листу модератора. :)
    http://vukajlija.com/recnik/autori

9. Кад би била ктитор би ти сигурно обрисали. Ктитори имају посебну тему где могу да поставе своје дефке које желе да им модератори обришу. Ал пошаљи прво поруку неком моду, верујем да ће ти учинити.

10. Шта треба да се брише? Пошаљи ми дефиниције/постере на ПВТ.

11. Tu nastaje problem, posto sam tu preko telefona, pa nemam pvt. Mogu ovde da okacim linkove, defke su u pitanju?

12. Ма какав ктитор, главно је да си женско.

13. To je neka velika prednost ovde, a? Inace, dala sam drugarici sifru, pa je poslala pvt, hvala svima na pomoci. :)

14. To je neka velika prednost ovde, a?

Нема зиме!

15. Zna li neko gde u Beogradu može da se ispazari zaplenjena roba sa carine, prvenstveno tehnika?

16. Jel zna neko gde mogu da suzmu one male stvarcice sto se lepe za telefone, ali da je na njima grb zvezde i ako neko zna nalepnice sirine 20 cm, duzine isto tako....Ko mi kaze dobice jedno veliko hvala, vrste, od srca.

17. Хоће ли се Чрча враћати на сајт?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.