Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
nije ni pokusala da me upozna
al dobro to je do nje
ne voli mađare jer nemaju njegoša u lektiri za srednju a i kulenje im je znatno lošije od slovačkog
vesnam je pichka wisokog kowa
vesnam čita i knjige koje nisu lektira a teebor zadnje što je pročito bio pamflet horty mikloša
kakav je to krivi spoj
A realno, najgore fukse se skupljaju u tiborovoj ulici u pešti a on sad kao moljaka
ja sam ozbiljan, svidja mi se
video sam sliku
NE SERI SAMO BI JEBO
možda oće da se skrasi čovek sa finom curom, što si tako banalan caro
čovek gaji najtoplija osećanja o ona mu gazi srce bez milosti
nije drugovi, prelepa devojka
odo da spavam, previse sam iskren veceras poz
tako će i holandija da prođe
pozzz
Zašto mi stoji da imam negativan broj PVT-ova iako svakodnevno komuniciram sa vukajlijaškom zajednicom?
Kaizen otišao da kreše neke Moldavke, a sajt baguje.
Stvarno nije u redu! Sad moram slati dodatne poruke ljudima da bih video onu divnu notifikaciju u gornjem desnom uglu.
Зашто су они стари снимци фора из другог светског рата, некако убрзани? Кад гледаш чету како маршира, некако су пребрзи. Све је убрзано!
Zato što su tadašnje kamere snimale sve sa tipa 12 frejmova u sekundi, pa snimak izgleda kao spot Benija Hila kad ih pojuri murija.
Савремени живот, пун разноразних олаккшица, учинио је да људи значајно успоре последњих деценија. Да нису били тако брзи, прелазили би преко Албаније бар неких 11 година, колико би било потребно теби, мени или било ком другом модерном човеку.
То сам прочитао у Политикином забавнику, да не буде да лупам напамет.
Леемс сегит