Obavezujući je. U suštini, ispravno su ti i odgovorili, ako je usmena forma dopuštena (ne možeš usmeno da prodaš kuću jbg), i ako može da se dokaže postojanje usmenog ugovora, šta, lagano.
A ovo što celt priča za verbal contracts kod nas su, ako se ne varam, neka vrsta realnih ugovora, a možda sam i tresn'o sad.
Ma taj usmeni ugovor ne moze da se dokaze na sudu kod nas nikada (ne racunam kada rafi mito i korupcija). A sto kelt prica o snimku kao usmenom ugovoru kod nas nijedan zakon ne prepoznaje jer ne postoje ti zakoni kod nas.
TheWaveRider
obavezujući je samo MORALNO, a ne i zakonski.
celt
a ovo si bazirao na cinjenicama ko i ja. ja sam bar ne internetu pogledao gluposti, ti ih iz dupeta vadis i razmazujes po tastaturi.
HAHAHAHAHAH.
Ne diraj ga da ne bi sad na neki lud način preokrenuo priču na gluteus maximus i medius, biceps femoris i ostalo, tu kad počne da jede govna nema kraja, dok ne naiđe neki medicinar da mu se posere u usta. Pardon, da mu se posere u cavitas oris, haha.
Ma jebes usmeni, samo pismeno i kraj.
pa tako nekako je najbolje :D
Obavezujući je. U suštini, ispravno su ti i odgovorili, ako je usmena forma dopuštena (ne možeš usmeno da prodaš kuću jbg), i ako može da se dokaže postojanje usmenog ugovora, šta, lagano.
A ovo što celt priča za verbal contracts kod nas su, ako se ne varam, neka vrsta realnih ugovora, a možda sam i tresn'o sad.
Ma taj usmeni ugovor ne moze da se dokaze na sudu kod nas nikada (ne racunam kada rafi mito i korupcija). A sto kelt prica o snimku kao usmenom ugovoru kod nas nijedan zakon ne prepoznaje jer ne postoje ti zakoni kod nas.
obavezujući je samo MORALNO, a ne i zakonski.
a ovo si bazirao na cinjenicama ko i ja. ja sam bar ne internetu pogledao gluposti, ti ih iz dupeta vadis i razmazujes po tastaturi.
HAHAHAHAHAH.
Ne diraj ga da ne bi sad na neki lud način preokrenuo priču na gluteus maximus i medius, biceps femoris i ostalo, tu kad počne da jede govna nema kraja, dok ne naiđe neki medicinar da mu se posere u usta. Pardon, da mu se posere u cavitas oris, haha.
Rajder pored medicine upisao i prvu godinu prava.Svaka čast!
Ne prvu, to je s treće, pa ti vidi, napredan momak.
Jes, ovo se uči na trećoj xD
kelte, jesi na wikipediji našao? xexe
Koliko ima rijeci u srpskom jeziku?
http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=1221.new;topicseen
nasao sam i ja to. koliko ima rijeci u rjecniku? u engleskom rjecniku ima 171,476 rijeci, a u upotrebi kazu da je preslo milion
У речнику САНУ и Матице српске заједно има око 307.000 речи. Наравно, свака која постоји у оба рачуна се као једна :)
da li je neko od vas imao iskustva sa gljivičnim oboljenjem kože, odnosno pityriasis versicolor. ako jeste može mi poslati i u pvt, hvala
ja sam imao po kiti neka sranja, trajalo par meseci nisam isao kod doktora nego sacekao da prodje samo od sebe
http://www.patient.co.uk/health/pityriasis-versicolor-leaflet
Ovde ti je sve receno,i kako se leci.
jebo kitu, ja ovo imam ispod zulufa, vidi se kad se obrijem, a pošto sam čovek esteta hteo bih da završim s tim sranjima što pre
Note: after treatment, the colour of the affected skin usually takes 3-6 months to return to normal. Ja imam 15 dana tek
Najbolje ti je da odes do apoteke,znace da ti kazu sta ti treba.
Maestro, ne bih ti bio u koži. Povratak pigmentacije će potrajati, a mene zanima kako si fasovao baš tu rijetku gljivicu....