Разноразно питање

1. ima da se kupi i u apotekama, odlično je i tamo

2. Ovde je jače od 400 dinara, mislim da ide i do 1000. Al da je zdravo jeste.

Moguće i da sam se zajebao, da je bilo tipa 700 kinti (u smislu, nas dvoje iskeširalo po 350), ali preko toga sigurno nije. Ne sećam se baš najbolje.

3. Reme vidi, na malo ovde kad kupiš kupine od neke žene koja bere po vrzinama je 200 dinara. E sad, jbg za litar vina kapiram da treba 3,4 kila nači 700 dinara fazon plus neka zarada i eto ga čas posla na 1000. Koliko god da je samo znam da nije jeftino i da ljudi kad ga kupuju uzimaju po litar da piju ujutru supenu kašiku za krvnu sliku i apetiti. Nisam čuo mesecima da se neko našikao od kupinovog vina da popije 2,3 litra. Piće Džek vrv

4. Moguće i da sam se zajebao, da je bilo tipa 700 kinti (u smislu, nas dvoje iskeširalo po 350)

Slovenci.

5. Ne Slovenci, studenti. Njima je oprošteno i da se useru.

6. Kako misliš pije kupinovo vino a ne našika se, u čemu je fora? Verovatno nizak procenat alkohola.

7. Pa jer kupina zvuči gelje i od štrumpfizle

8. Da li oni koji pričaju ekavicom dok čitaju nešto na ijekavici odmah primijete razliku?

9. ne, moramo da razmislimo o pročitanom

10. SIguran sam da ne primijećuju... a da li primjećuju ne znam. Vjerovatno u glavi razmišljaju ekavicom o onome što čitaju.

11. primijete

Da, primetim odmah.

12. Sinđeliću ma gde moraš, na taj post klikni u gornji desni ugao, blokiraj i ukurac.

E,nema ih vise, sad sve normalno,a nista nisam dirao od juce. A gde da klikcem na svaki, pa primetio sam 7 nepoznatih profila,a cenim da sam skrolovao i dalje bilo bi vise, mnogo je to kliktanja. :-D

13. Koji bus ide od Pančevačkog mosta do Glavne železničke stanice?

14. Nijedan...jedino do Brankovog mosta, pa da se spustiš pešaka.

15. Имаш испод моста окретницу са које иде 48, с њом до Славије и онда било чиме низ Немањину, није далеко ни пешке.

16. Допуна: И 33 исто, заборавих на њу.

17. Sedneš na 23, isto moraš kroz Nemanjinu da se spustiš, ali ne od Slavije, nego polovine ulice (siđi odmah posle Londona).

18. Да, тако је ближе.

19. Hvala najlepše, svako dobro :-)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.