Разноразно питање

1. Ti rokaj ovako kako sad radis i smrsaces e kada vidis da si prestao da mrsas ti vidi na neki od onih sajtova sto ti linkovah kako da prevazidjes. Jer ne aktivira se odmah taj mehanizam, pogotovu ako imas dosta viska. Bar ja mislim da je tako.

2. Ne preskači obroke, nemoj jesti ko stoka, ali ne preskači obroke. Jedi u približno isto vreme svaki dan, tipa u 9, u 14, u 18, prvih par dana ćeš ranije na spavanje, al posle ćeš se navići.

3. ништа, јешћу иљаду двеста ко што ми каже ово срање

обично сам крцао по иљаду и по откако сам почео са дијетом, само задња два дана смањио јер сам попио паре за викенд јбг

иначе крцам углавном месо, тесто и слаткише јок, осим што сам се данас огрешио са два парчета пице ал јебеш му матер, погино сам на баскету па неће шкодити

4. I to brojanje kalorija je goku rac, nego sto vise kosarke i jedi prilicno normalno al nemoj slatko, sokove, hleb, secer i slicno nego rokaj salate, povrce i meso.
    Ja sam smrsao 13-14 kg uz kosarku i ovu hranu ( naravno kad mi se pije sok ja popijem, pohedem cokoladicu i slicno) a verovatno bi jos mnogo vise nego sam konstantno pio alkohol tako da mi je to usporilo mrsavljenje za dosta al navikao sam se da ne jedem mnogo, plus imam kondicije mnogo zbog kosarke.

5. surutka u prahu, vrecice i vrecice surutke u prahu...

6. Ima onaj baja što je košarkom skinuo 220 kilograma

7. A npr zadnje dve nedelje nisam skoro nista smrsao jer sam pio par puta do jutra, samim tim sutradan moras malo jace da jedes, plus uz piće se jelo neki put a nisam imao vremena za kosarku. A pre toga sam cepao kosarku svaki dan i malo manje pio i za kratko vreme par kg otislo ko nista.

8. Plus sto ces manje misića gubiti baveci se sportom. Ja otkad sam upisao fax ugojio se 20 kg, sad zavrsavam uskoro pa hocu da se vratim u pocetnu i zatvorim krug :)

9. јебе ме што немам вагу овде, не могу да пратим напредак

апликација каже да ћу скидати 1,5-2 кг седмично, ај да јој верујем

10. izbaci lebac, jedi pirinač i krompir umesto, jedi manje al' redovnije i toeto, kad skineš 20 kila onda moš leba opet, umereno

11. Јебеш вагу, она је ирелевантна, прати огледало.

12. Najbolje ti je ovako, bačje:

8:00 ovsene + jaja
    9:00 košarka
    11:00 piletina + pirinač + salatica
    12:00 košarka
    14:00 riba + nešto povrća + krekeri od pirinča
    15:00 košarka
    17:00 šaka koštunjavih plodova + nemasni jogurt ili sir
    18:00 košarka
    20:00 neko meso opet + salatica

eventualno još jedan obrok pred spavanje ili košarka

13. najedi se k'o stoka jednom nedeljno za neki ručak i bole te kurci

14. Imas za 1000 digitalnu da kupis, to nije mnogo. A mrsavljenje je dug proces, tako da ako bude 5 kg mesecno to je super i toliko ke normalno. A ako si tezi u pocetku ces dosta brze skidati. Kako budes gubio sve teze ces gubiti.

15. ово што каже радјард, небитно шта једеш, кошарку мораш испоштовати бар 40 пута недељно

16. a kako da se ugojim? jedem bukvalno sve, nešto manje volim ali jedem. kako? 15 god, kao što sam rekao, sam na istoj kilazi...

17. и 2018. могу да играм за репрезентацију…

нема шансе да једем толико пута, немам ни живаца ни времена да спремам. ни пре нисам јео више од два пута дневно, тешко ћу да променим то јебига навика. јебига ићи ћу два пута у мензу и узећу измећу тих оброка нешто мало

18. axelF

a kako da se ugojim? jedem bukvalno sve, nešto manje volim ali jedem. kako? 15 god, kao što sam rekao, sam na istoj kilazi...

Izbaci košarku iz dnevnog plana. Ili, ako već moraš, igraj je samo neposredno posle doručka.

19. ahahah, brate, kakva košarka. ok, kontam, baš i nema nekog recepta

20. Nije htela nista da jede a sad, samo žvaće.
    Biomed 6

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.