Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ima recept, brate, jedeš ko konj i treniraš ko konj
Nači trava i trčanje :(
a konji puno jedu? ahahaha
ahahahah
sa ashampoo sam rezao diskove, danas 6-7. i jedan nije mogao. nisam mogao ni da ga izvadim iz rešava, na hardverski taster. medjutim, restartovao sam komp i izvadio dvd. ali i dalje nisam mogao da narezem. ni taj ni drugi. jel rezac rikno?
@axelF:
1. Batali Ashampoo;
2. instaliraj CD Burner XP.
3. Javi rezultate.
Promeni je što pre, tu ti je bar pola problema, dupliraj to na četir manja obroka i bog da te vidi. Ne moraš da spremaš češće, pojedeš pola sad pola ostaviš za posle, frižider fala bogu imaš.
Bio jedan ortak iz srednje, onako malo deblji, nije nešto preterano al mu se jako loše rasporedi pa izgleda kao da ima trista kila, bulja ko naćve. I posle kad je bio negde pred kraj fakulteta vidi on negde kao prava stvar da se jede jednom dnevno. I stvarno, naoružao se lik gvozdenom voljom i disciplinom pa udario tako. Prvo nije bilo ništa neko vreme dok je bio u tom špajz-modu a onda se samo naglo sasušio, oči mu upale, jedva po crnoj zemlji hoda. Videli njegovi da je vrag odneo šalu, vodali ga po nekim pregledima, sjebo baja želudac, jetru, bubrege... eto ni deset godina nakon toga nije sav svoj.
A kilaža mu se vratila na jedan čim je počeo normalno da jede. Pouka je da su gladovanje i ti neki ekstremni režimi ishrane gola kurčina, hvala svetom velikomučeniku Haralampiju što malo ljudi stegne muda za tako nešto.
hvala kelte. Probacu pa javiti.
Ljudi, kolika je maksimalna veličina gifa koji može da se stavi na profil? Ja sam uspela da ga smanjim na 504 KB, ali mi i dalje iskače ''502 Bad Gateway'', ne ono da je gif prevelik kao prvi put klad sam pokušala (bio je preko 1 MB). Nije mi jasno, pre sam uspevala i gifove sa preko 500 KB da stavljam.
Smo, bonton mi nalaže da ti ljubazno kažem da ne znam ;-)
Nikad neće raditi. :(
Probaj da ga preimenuješ na računaru, umesto ekstenzije .gif stavi mu .jpg. On će ostati ipak .gif, a primiće ga ovde. Tako je bar meni jednom radilo.
Fala, Valdemare, mađijo!
Haha, super, sad ti se vide i noge :)
Tako si brzo skontao onaj nepomerajući avatar? I'm flattered. Fala još jednom!
Nadam se da ovo nije taj avatar koji nisi mogla postaviti :P
Šta mu fali? :(
Titlovi :P
Ovo sto rece ovaj u postu ispod mog... ↓
Moglo je i bez Harli u ovoj varijanti.
Znam, ali ne znam kako to da izvedem.
Ništa vam ne valja. Buhuhu!