Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ako bi neko uzeo sustinu srpstva i napravio srbina sa svim srpskim osobinama, ispao bi crnogorac. majke vam ga, sto necete sa nama. znas sto? zato sto ste srbi. opaaaaaa
келте ел мош објаснити шта значи бити већи србин од србина и ако ниси србин
sto ne studiras u podgorici?
Nedostajala bi mu familija xexe
Ovo uvek napišem kad se dotaknete ove teme.
Joj kelte bas si sasav
ne no na judidzi da studiram maktese seljanke
imam ja neki stek tu, pa da nadjem poso neki da uzmem 5,6 iljada i tu, i sve će to doći do 20 ako bog da
pa pazi, "srce" srbije je bilo tu iz tih predela oko raske, crne gore, kosova, deo albanije i tako to. ovamo gde ravnica prosli svi, i turci i austrougari, kom se digo kurac, mesalo se, menjale se kulture a tamo po vukojebinama i crnim gorama ostali oni sto su u orginalu zvali sebe srbima, pa se nazvali crnogorcima, posto su jelte sa planine, ko sto su neki valjevci ili novosadjani.
a danas se resili da su oni potomci jebem li ga cega. a veci srbi nego mi.
onako, uprosceno, i laicki napisao. ali cinjenica stoji.
Dobro možda je nakd bio u Zaječaru...
a danas se resili da su oni potomci jebem li ga cega. a veci srbi nego mi.
Priča ima nekoliko rupa.Recimo postavlja se logično pitanje ako su ravnicom prošli i kurta i murta zašto veći srbi od srba vole beograd a ne recimo niš i taj predeo blizu srca srbije
Selte brate ne seri
сходно овим тезама посташ питање о постојању црногорске нације и народа као таквог. заиста желиш да идеш толико далеко?
ја такође не видим разлог зашто шека не би студирао у подгорици, ал његово је право да иде у бг ако мисли да ће му тамо бити боље.
Mislim da je to jasno, bolje je pitanje zašto svi idu u Beograd?
отворио сам тему
јесу реално чистији срби ти чобани из предела изнад шеснес иљада метара надморске висине где се турцима јебало да се пењу и шире свој днк
ал ко их јебе сад, пљунули су по томе па нека се усреће са шиптарима и јебеним русима
ја сам сигуран да је неку моју бабу нагазио турчин, јебига помирио сам се са тиме да неки фрањо има чистије гене од мене јер сам црн ко циган био као мали а ни сад нисам баш иван драго
stavi na pravoj temi ovaj post, da zazivi
Seka, ti znas da kao "Crnogorac" imas pravo na budzet u Srbiji? Imas pravo i na menzu, i na avionsku kartu za Podgoricu + 200 e (ovo poslednje pod uslovom da glasas za Mila).
A inace za kiriju stana, ako si sa cimerom ti treba cirka 1200 e godisnje.
јебе ми се
duvaj ga
zar nije fora da donesu overu iz opstine da su srbi,pa da se ovde gledaju kao domaci studenti?
Ja bih morao da se izjasnjavam kao srbin na popisima, ili da na neki trik vadim srpsko drzavljanstvo nesto nemam pojma, da bih mogao na budzet. Al ne znam ne razumem se, nisam mislio da iko zna odavde pa sam pitao za pare posto mi ih ne fali hehehehe
mislim da se u opstini da izjava da si srbin i da se to nosi na uvid.iz rs nemaju drzavljanstva,pa mogu da budu na budzetu jer se za njih predpostavlja da su srbi.u crnoj gori je malo komplikovanija situacija.
Ne ja lagat vala, crnogorac do groba!!!1!12121312 51341412