Разноразно питање

1. дај и мени у пвт то, оћу да зарадим за тарантулу а имам и где да рекламирам

2. propao posao sa majicama i upaljacima?

3. PuppetMaster
    samo mi reci kako se vrse isplate, posto sam preko telefona...

Isplata na payoneer karticu (masterkardovu) ima i o njoj detaljno na srpskom na netu.

YeahBatch
    дај и мени у пвт то, оћу да зарадим за тарантулу а имам и где да рекламирам

Poslao

4. ма нисам ни пробао то папете, мрзи ме

5. а сада једно разноразно питање

ако сам чукао по ледари у фрижидеру да скинем лед и извадио два лавора леда, а притом пробио шрафцигером оно срање и почо да пичи неки гас, јел то значи да више неће хладити и колико пара да спремим за поправку ако провали газдарица шта сам урадио? неки стари фрижидер је у питању, могу и да сликам

6. Šta si probio? Onu sondu?
    To se meni pre odlomilo, morao sam menjati termostat.

Može da hladi, ali moraš ti da ga uključujep/isključuješ, da ne pretera, jer mu termostat više ne funkcioniše.. dok ne dođe maistor Ali prethodno da prespojiš termostat.

Tako nešto

Nemoj poginut :(

7. to sam ja uradila davno, nožem. iscureo ti freon, popravka preskupa. ja kupila nov frižider.

8. Možeš da probaš sam da zalemiš rupu ako si probio ono saće, ali svejedno posle mora da se napuni sistem što znači 30-40 evrića za majstora.

EDIT: ubuduće koristi fen za topljenje, ili barem čekić lolo

9. чек показаћу вам слику

10. Tajfajzen, otišo freon da pravi novu ozonsku rupu, popravka neisplativa.

11. курац, не може да аплоудује

та комора је овако ко нека посуда јебем ли га и није то нешто велико мајку му и није посебан део фрижидера него стоји при врху само зашрафљено за горњу страну, неће ваљда за то парче пластике дузму петиљада?

12. To parce plastike ti drzi freon koji omogucava tom sokocalu da hladi. Uzece ti koispicke petiljada jer ti je alternativa bar 5x skuplja :)

13. Kakva štetočina. Nije fora u plastici, nego u freonu.

14. капирам

него јел фреон толико скуп јеботе?

15. Ako je stari krš to je onda fioka koja zamrzava. Ne znam da li može da se instalacija zatvori na tom mestu, onda bi frižider radio normalno, samo ta komora ne bi mogla da zamrzava.

16. Definitivno ti treba žena u kući, ne može ovo više ovako.

17. ма јебе ми се за комору

да ли може да хлади остатак фрижидера сад или је фреона било само у томе

то је буквално као фиока у чијим "зидовима" је гас, неби реко да то мало срање хлади цео фрижидер

18. Sta ce mu šešir, to mu nece pomoci oko zamrzivaca.

19. http://www.pks.rs/
    Ovi se bave popravkom komora i punjenjem freona, iscimaj ih i pitaj kolko može da izađe.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.