Разноразно питање

1. Uuu, stavio si me na spisak... Nije trebalo da se mešam u tvoje nadležnosti...

2. Јао, ладно сам нисам ни видела да су ови постовали. :) Стефи, очекивано. :))

3. Морам да питам, а знам да не волимо фесбук овде. Реко ми ћале да ће анонимуси да га нападну и угасе или тако нешто. Има неко неку конкретнију информацију?

4. Хвала. И срећан сам и нисам, јер губим контакт са неким пријатељима који су далеко, а немам услова за камеру и друге врсте контакта због неких ствари.

5. To je jedan od najvećih trolova u poslednje vreme.

@anonops na tviteru je njihov zvanični nalog, na kom sve objavljuju.

"We told you many times ddosing Facebook was a fake operation."

6. Videćemo Stefane. Mi koji nemamo facebook nalog znaćemo da li je ugašen, ako nestane opcija za lajkovanje ispod defki i postera.

7. Хоће неко да ми каже шта се ради у "Нечистој крви", имам да прочитам, а мрзи ме, и има других обавеза?

8. Početak knjige ti opisuje jednu stabilnu srpsku hijerarhijsku porodicu. Ali se nagoveštava da je ona polako izgubila sjaj, samim tim što nove generacije isu u stanju da nastave ono što su mogli njihovi pretci. Koštana ti je ćerka od gazde kuće, koja živi dosta ograničenim životom, jer se još uvek predstavljaju kao bogata porodica, ali su daleko od toga. Zbog toga ona jednu noć završaša sa nekim mutavim slugom Matkom i tu Bora Stanković želi da prikaže te poremećene naraštaje, to ti je kao u korenima, da sa generacijama ima sve više onih srba koji su pre bili. Kasnije nju udaju za jedno dete i tu se opet prikazuje ta degeneracija, mada ti je to osnovna ideja... Da krv tih ljudi nije čista kao krv njihovih predaka. Jedini koji malo popravlja stvar je ćale od kog klinca za koga su udali Sofku, jer on svesno ide da ga ubiju turci, pošto im je dužan krv.
    Uglavnom, mogu te davitti više oko izgleda mesta u to vreme, jer je Stanković prikazivao zajednicu, njen način života, ali i izgled.
    Ja se ovoliko sećam, u srednjoj sam čitao jebiga :)) a i nije mi najomiljenija knjiga :)

9. Хвала, Облак! Неко ми је препричао то у пар речи, као да ћале треба да спава синову ћерку, ал' се син нешто успротиви па избије неки пичвајз.

10. pa ima i toga, taj matori od tog klinca, hteo da je opali, ali nije jebiga. Mada on jedini opet ima kolik toliko petle, ovi ostali bedasti svi. Posebno matori od Sofke, taj je sve proćerdao i zbog njega se ona i udaje, jer je on u mimohodu sa glavom. Inače taj Sofkin klinac se propio na kraju i tukao je, ima i o tome nešto malo

11. Koštana ti je ćerka

Софка, бре.

као да ћале треба да спава синову ћерку, ал' се син нешто успротиви па избије неки пичвајз.

Газда Марко и Софка су једно за друго. Марко има права по тим болесним обичајима да спава са Софком док му син не одрасте, али се премишља и одустаје, јер не би могао после, кад му истекне време, да гледа Софку са другим, тј, својим сином (или полубратом, пошто се ништа не зна). Зато одлази да га убију они крвни осветници од којих је побегао на почетку.
    Пичвајз иде касније. Софкин ћале попизди што није добио лову од Маркове породице, иако им је дао ћерку. Тад извређа Софкиног клинца како је сељак, недостојан Софке, бла, бла, онда мали полуди, пропије се и крене да малтретира Софку...

У сваком случају, тешко ћеш моћи да се снађеш ако не прочиташ. :Р

12. Ау, сад ме бацисте у бедак, ал' је замршено. А не чита ми се никако, не свиђа ми се једноставно ни овако на поглед, знам да је то лош приступ, али јеби га.

13. pogledaj prvo film, pa onda pročitaj knjigu - lakše ćeš skontati...

14. Шта је у ствари онај покрет "ОБЕЈ" са свим оним графитима и тиме? Који је циљ и за шта се залажу?

15. 1. Како се зове нацистичка песма, негде на 1:10:40
    http://www.youtube.com/watch?v=w9i4quOO5lQ

2. Шта се то десило па су чике са репидшера тако лепо расположене, па нам пуштају пуну брзину даунлоада плус нема више чекања од 15 минута између два фајла?

16. Шта се то десило па су чике са репидшера тако лепо расположене, па нам пуштају пуну брзину даунлоада плус нема више чекања од 15 минута између два фајла?

Имају они неке хепи аур фазоне, можда си налетео на тако нешто.

17. Meni taj hepi aur non stop, mora da se tek sad isplate ona silna golubija govna po mojoj glavi i ramenima, svaki put zakačim taj hepi aur.

18. Да ли модератор може самог себе бановати?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.