Разноразно питање

1. Čuj ovlašćen servis za Kineza. Pa uzeće mu 80 evra samo da mu kaže da je garava svećica.

2. uzeće mu mnogo više ako sjebe sinhrone

3. Ma dam mu ja kontakt, ali grca, ne moze da ode do kraja.

Zamenicu mu svecicu, i napuniti akumulator, mislim da ce biti ok, jer je pre toga radio savrseno, nego je stajao napolju po onoj kisi, kao pokriven, i smrzao se malisa...

4. već si ih sjebo, jbg

5. pa nek sipa prvo malo novog ulja

6. kasno je sada, jbg, motor koji je dugo stojao se ne pali tek tako.

7. Ma šta stajao, mesec i po? To je ništa. Akumulatori su kod tih skutera krš. Čim se malo ne voze, odmah izgube snagu, da posle nema teorije da se dopuni.

8. A i brate dolazi zima, šta sad koji moj da pali motor.
    motori se aktiviraju u martu. Sa prvim opadnutim listom i motorima polako dolazi kraj, bar za ovu godinu.

9. Bolje nek razmišlja o ogrevu. Treba drva pripremiti. Zima samo pto nije

10. Pa i to je istina. Valja ga sada očistiti i spremiti u garažu, podrum, negde na suvo.

11. Sve je to super, ali mogu sada da ga prodam, pa ne mogu bas motor koji ne pali da nudim. :D

12. I to je super, ali bolju ćeš cenu dobiti u martu.
    Ko bre kupuje motor u zimu. :)

13. Nemoj, izdrži, taj ko hoće da kupi zna za foru. Dobro ti nije ponudio da ga otkupi u delovima. Na proleće ćeš moći da uzmeš bar dvesta evra više.
    E, da nije to onaj lik što ima servis kod Plavog mosta? On voli da nudi da otkupi sad i odmah i to vrlo povoljno.

14. Jabaj ga, bolje prodati nekom naivcu nego prepredenom majstoru. Još kod plavog mosta.
    Taj mora da je kurvetina na kub

15. troluju te, majstore. uvek mi je žao kada vidim kako se neki motori muče u životu. i oni zaslužuju dobar dom.

16. Ma svakako ga prodajem ovom liku, samo moram da ga sredim pre toga, a ne bih da puknem previse love. Lepo ce mu stajati u podrumu, za ogrev, taman moze da uzme u martu 200e posle.. :)

17. ima li taj lik nalog ovde? kada mu ga prodas neka nam se i on obrati ako mu nesto ne bude bilo jasno.

18. Мени се исто брзо сјебо акумулатор на скутеру. Пробај да га палиш на курблу (то ти је оно доле што ркнеш ногом), ако неће погледај свећицу. Она ти се налази код задњег точка, логично, мало погледај туда и виђећеш ђе се шрафи. Ако није ни свећица, сјебан ти је карбуратор као што је и мени био сјебан и за то ће да те одеру. Јебига ћале кад се довати нечега мора да га развали начисто, и кликер би баталио, а камо ли Јамаху.

19. Prvo otvori rezervoar dudahne vazduha.
    Zatvori.
    Onda se sagni dole do pumpice za gorivo i otkopčaj onoo ccrijevo što prima gorivo. Skini filter, malo produvaj. Probaj zaverglati - zapljusnuće te mlaz goriva ako je sve ok.
    Poveži crijeva nazad. Zaverglaj pokoji put čista napumpa gorivo.
    Nađi gdje je svjećica.
    Skini razvodnu kapicu i pročisti je.
    Odvrni svjećicu (imaš onaj cjevasti odvijač za svjećice)
    Biće masna i prljava. Očisti je šmirglom.
    Zaverglaj par puta prije vraćanja svijećice.
    Zavrni je.
    Upali i vozi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.