Разноразно питање

1. Jesu sigurno, i svakako ne radi, odmah se pokrene nakon što ga otvorim i ne stignem da odradim krek kako mi kaže. Kako nema Radeta sada.... Ajde ljudi ako znate neki DOBAR link dobrog programa koji uklanja ta instalirana malware i adware sranja, molim vas pošaljite mi u PVT.

Pola slova mi je ono plavo, iskaču mi govna sa svih strana, više ni adbloker ne pomaže.

2. Sredila sam sve, anti malver i dobri stari avast mađije pomogoše!

3. jel se seca neko one igrice sto je bila na fliperima za vasar na primer, mi smo je zvali Dinosaurusi, gde ima onaj Mustafa sa Kacketom onaj crveni nabildani i ona plavi random lik? jel ima da se skine za komp na netu

4. Sećamo se, jašta. To ti je 'cadillacs and dinosaurs', najpoznatiji emulator za te igrice iz luna parkova je M.A.M.E, ima ga za windows i android pa igraj na čemu oćeš.

5. Koja je razlika izmedju sampona i gela za tusiranje?

6. Ako piteš mene nema. Ako pitaš neku ženu ima 200

7. Operi kosu gelom, šta će da ti fali, neće biti možda šaumasta samo

8. Koja je razlika izmedju sampona i gela za tusiranje?

nema gela sa koprivom

9. Koja je razlika izmedju sampona i gela za tusiranje?

Šampon je malko grublji i više peni jer treba da odstrani masnoću sa kose.

10. ima, direktore, balea pravi. ima u DMu.

11. sto je hegel bitan? vidim svi se nesto loze na njega a ja nemam pojma o njemu...sta je hegel provalio?

Otac svega jebivog i nejebivog
    tačnije otac modernie filozofie

12. Koja je razlika izmedju sampona i gela za tusiranje?

Šampon je samo s mesom!

13. Milos-88
    Koja je razlika izmedju sampona i gela za tusiranje?

довољна да постоји два производа, ко што је разлика између длаке и темена и са друге стране коже. оно, опраћеш ти и дезинфиковати нпр. течним сапуном и руке, тело, посуђе, прозоре, под, кола али опет постоје посебни производи за све ове и још 100 других ствари, јбг велком ту цивилизација поуу

14. ja kupio neki multipraktik. samon za kosu i gel za tusiranje u jednom. samo srafove da odmascuje pa da ga nosim u pederusi gde god da krenem

15. Brate, najbolje ono 2u1, kupka i šampon u jednom, a ima i sa penom za brijanje to isto, a imam i jednu defku mnogo dobru fazon kao ima 6u1, ali neću da se reklamiram, jer nisam takav.
    edit2: u jebt, promašio temu sa editom1

16. DABEL DUŠ defitivno najbolji

ja kupio neki multipraktik. samon za kosu i gel za tusiranje u jednom. samo srafove da odmascuje pa da ga nosim u pederusi gde god da krenem

http://i.imgur.com/NgM3Eha.png

17. ima, direktore, balea pravi. ima u DMu.

ako je balea
    to je ondak super

da mi je sad jedna jebaleaskoprivom
    al neće gromovnica

18. Janpi izabrao si put cooling efekta a ja provitamina B5
    :)

19. LMX proizvodi su bukvalno x u 1: npr. njihov "dezodorans" moš rabiti umesto RAID-a i WD-40 komotno.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.